Cine a ieșit de la Exatlon?

adrian-author
Da Adrian

Cine a fost nominalizat și cine a părăsit competiția Exatlon? Telespectatorii au făcut o alegere surprinzătoare, eliminându-l pe Radu, cel accidentat, în ciuda scandalurilor din cadrul echipei.

pentru cei care sunt grăbiți, iată cele 5 puncte esențiale de reținut:

  • Războinicii au fost nevoiți să-și nominalizeze trei collegi pentru eliminare, iar telespectatorii au decis cine trebuie să părăsească competiția prin vot SMS.
  • În urma nominalizărilor, Războinicii au făcut front comun împotriva Ancăi, pe care o acuză că strică unitatea echipei.
  • Un alt conflict a fost între Mariana și Alex Moraru, care a afirmat că a pierdut puncte în numele echipei din cauza insistențelor lui Stefan de a intra în concurs în locul său.
  • Pe locul întâi în audiențe s-a clasat emisiunea „Ninja Warrior România“ de la Pro TV, cu peste 1,3 milioane de telespectatori în fiecare minut. Pe locul doi a fost „Exatlon”, de pe Kanal D, cu peste 1,1 milioane de spectatori.
  • Participanții din echipa „Faimoșilor” din Exatlon au fost mai bine plătiți decât cei din echipa „Războinicilor”, iar câștigătorul primului sezon al emisiunii a fost actorul Vladimir Drăghia.

Pe 19 februarie, Radu a fost eliminat din competiția Exatlon.

FAQ

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre cei care au părăsit Exatlon.

Cine a ieșit de la Exatlon?

În fiecare sezon al emisiunii Exatlon, concurenții trebuie să lupte pentru a rămâne în competiție și doar câțiva vor reuși să ajungă în finală. Așadar, cine a fost eliminat și cine a ieșit de la Exatlon?

Radu a fost eliminat de la Exatlon

În ediția de luni, 19 februarie, Războinicii au fost nevoiți să-și nominalizeze trei colegi pentru eliminare, iar telespectatorii au decis prin vot SMS cine va părăsi competiția. Cei trei nominalizați în acea săptămână au fost luptătorul Alex „Bruce Lee” Moraru, Anca și Radu. Cu toate că s-au creat conflicte și scandaluri în jurul nominalizărilor, telespectatorii au luat o decizie rațională și l-au eliminat pe Radu, deoarece era accidentat și nu putea juca la potențialul său maxim.

Pro TV și Kanal D în lupta pentru audiență

Emisiunile de aventură au devenit foarte populare printre telespectatori și au adus un adevărat concurs între posturile de televiziune Pro TV și Kanal D. În timp ce Exatlon era deja un succes în rândul publicului, Pro TV a lansat un nou show numit Ninja Warrior România în același gen, în încercarea de a atrage și mai mulți telespectatori. La prima ediție, Ninja Warrior România a reușit să atragă mai mulți spectatori decât Exatlon, depășind astfel audiența show-ului de pe Kanal D.

Câștigurile și salariile concurenților

Participarea la Exatlon nu este doar o provocare fizică, ci și o oportunitate de a câștiga sume considerabile de bani. Potrivit unor surse, vedetele care au participat la primul sezon al emisiunii au primit plăți substanțiale. De exemplu, câștigătorul sezonului, Vladimir Drăghia, a ales să doneze premiul în valoare de 100.000 de euro organizației MagiCamp. Alți concurenți, precum Claudia Pavel și Giani Kiriță, ar fi câștigat sume importante pentru săptămânile petrecute în competiție.

Se pregătesc noi sezoane și formate similare

După succesul primului sezon al Exatlon și a altor emisiuni similare, se pregătesc noi sezoane și formate de aventură. Pro TV și Antena 1 plănuiesc să lanseze show-uri precum Ninja Warrior și Nomads pentru a atrage și mai mulți telespectatori. Aceste emisiuni vor continua să ofere concurenților o șansă de a-și demonstra abilitățile și oportunitatea de a câștiga premii interesante.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu