Cine a lansat AXN în România?

adrian-author
Da Adrian

Voua, cititorilor fideli, cine a lansat AXN în România? Rețeaua de televiziune AXN, îndrăgită de publicul din întreaga lume, a făcut intrarea triumfală pe piața din România, înlocuind canalele AXN Crime și AXN Sci-Fi. Descoperiți în această scurtă introducere cine se află în spatele acestui lanț de emisiuni de acțiune, seriale și filme superbe, care a captivat milioane de telespectatori de-a lungul anilor.

Pentru cei mai grăbiți, iată cele 5 puncte cheie de reținut:

  • AXN este un canal de televiziune prin satelit disponibil în mai multe țări din întreaga lume.
  • Sony Pictures Television Networks a adus AXN, AXN Black și AXN White în România pentru a oferi programe de acțiune, seriale și filme de calitate.
  • SPT Networks a deschis un birou în București și va dezvolta brandurile AXN în industria audiovizuală a României.
  • Canalele AXN Black și AXN White vor înlocui AXN Crime și AXN Sci-Fi în grila operatorilor de cablu din România.
  • SPT Networks intenționează să extindă serviciul AXN Now în România și să diversifice conținutul pentru a combate pirateria.

Cine a lansat AXN în România?

AXN a fost lansat în România de către Sony Pictures Television Networks. Compania a decis să aducă canalele AXN Black și AXN White în România pentru a diversifica oferta de programe și pentru a dezvolta brandurile AXN în industria audiovizuală locală. Lansarea acestora a avut loc în luna octombrie, împreună cu alte țări din Europa Centrală precum Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia.

Despre compania Sony Pictures Television Networks

Sony Pictures Television, o companie a Sony Pictures Entertainment, este un furnizor important de programe TV la nivel global. Compania deține și operează diverse canale de televiziune, inclusiv AXN, AXN White, AXN Black, AXN Spin, AXN Player și AXN Now. Sony Pictures Television are o vastă experiență în producție și distribuție de conținut pentru diverse platforme și este prezentă în mai multe țări din lume.

Obiectivele Sony Pictures Television Networks pentru România

Sony Pictures Television Networks are ca obiectiv pentru următoarele 12 luni dezvoltarea brandurilor AXN în industria audiovizuală din România. Compania intenționează să ofere cele mai bune produse și conținut pentru operatorii de cablu și audiența din țară. Pentru a facilita acest lucru, Sony Pictures Television Networks a deschis un birou în București, cu John Rossiter în funcția de General Manager pentru Europa Centrală.

Experiența și cunoștințele Sony Pictures Television Networks

Sony Pictures Television Networks are peste 16 milioane de abonați în Europa Centrală și distribuie programe în mai multe țări. Compania investește în programe de calitate și se adaptează erei digitale prin serviciul AXN Now. Sony Pictures Television Networks dezvoltă relații puternice cu operatorii de cablu din România și este pregătită să combată pirateria prin extinderea serviciului AXN Now și diversificarea conținutului.

Oferta de programe AXN Black și AXN White

AXN Black este un canal de televiziune ce difuzează programe de acțiune și seriale, printre care se numără „Spartacus” și „No Limit”. AXN White, pe de altă parte, transmite seriale și filme americane și europene. Cele două canale au înlocuit televiziunile AXN Sci-Fi și AXN Crime în grila operatorilor de cablu din România. Distribuția AXN și AXN White este asigurată de cei mai importanți operatori de cablu din țară.

Concluzie

Sony Pictures Television Networks a lansat canalele AXN Black și AXN White în România, aducând astfel o diversitate de programe de acțiune, seriale, filme și animație. Compania are obiective clare în dezvoltarea brandurilor AXN și distribuția conținutului prin intermediul diferitelor platforme disponibile în țară. AXN și AXN White reprezintă o opțiune atractivă pentru telespectatorii români în căutarea unor programe de calitate.

FAQ

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre lansarea AXN în România

Cine a lansat AXN în România?

AXN a fost lansat în România de către Antenna Entertainment în septembrie 1997. Acesta este un canal de televiziune prin satelit care oferă un program non-stop de 24 de ore pe zi, difuzând seriale de acțiune, filme, reality-show-uri, animație și sport. De-a lungul anilor, AXN a primit un mare succes în România, ceea ce a dus la dezvoltarea și lansarea a noi canale de televiziune în țară. AXN White și AXN Black sunt cele mai recente adăugiri la portofoliul AXN în România, oferind o gamă variată de conținut pentru audiența locală.

Care este diferența dintre AXN și AXN White?

AXN și AXN White sunt două canale distincte, lansate de Antenna Entertainment în România. AXN este un canal de televiziune care difuzează seriale de acțiune, filme, reality-show-uri, animație și sport, adresându-se unei audiențe diversificate. Pe de altă parte, AXN White este un canal de televiziune dedicat în special publicului feminin. Acesta difuzează seriale și programe care se adresează acestui segment de audiență. AXN White oferă conținut variat, inclusiv seriale și filme americane și europene, adaptate gusturilor și preferințelor audienței feminine.

De ce a fost înlocuit AXN White în Ungaria?

În Ungaria, AXN White a fost redenumit în Sony Max în octombrie 2017. Acest lucru face parte din strategia de branding a Sony Pictures Television Networks, care a decis să lanseze și să promoveze brandul Sony Max în Ungaria. Cu toate acestea, începând cu data de 24 martie 2022, Sony Max a fost redenumit în Viasat 2. Schimbarea numelui a fost făcută pentru a reflecta noile direcții strategice și schimbări de proprietate în industria televiziunii.

De ce se lansează AXN White și AXN Black în România?

AXN White și AXN Black vor fi lansate în România, împreună cu alte țări din Europa Centrală și de Est, în luna octombrie. Această lansare face parte din angajamentul Sony Pictures Television Networks de a oferi cele mai bune produse și conținut pentru operatorii de cablu și audiența din aceste țări. Prin lansarea acestor două canale, Sony vrea să extindă oferta de programe în România și să ofere conținut diversificat și de calitate pentru telespectatorii români. AXN Black va difuza programe de acțiune și seriale, precum „Spartacus” și „No Limit”, în timp ce AXN White va transmite seriale și filme americane și europene.

Cu ce servicii digitale vine Sony în România?

Sony Pictures Television Networks vine în România cu mai multe servicii digitale, în încercarea de a se dezvolta în industria audiovizuală din țară. Pe lângă canalele de televiziune AXN, AXN White și AXN Black, Sony va oferi și serviciul AXN Now. AXN Now este un serviciu de streaming care permite utilizatorilor să urmărească conținutul preferat de pe canalele AXN, inclusiv seriale, filme și emisiuni TV, în orice moment și de pe orice dispozitiv. Acest serviciu este conceput pentru a adapta noile tendințe și preferințe ale telespectatorilor și pentru a lupta împotriva pirateriei în industria audiovizuală. Prin serviciul AXN Now, Sony oferă o modalitate convenabilă și accesibilă de a accesa conținutul AXN în România.

Aceasta a fost o prezentare a celor mai importante informații despre lansarea AXN White și AXN Black în România, precum și despre extinderea serviciului AXN Now. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum aceste adăugiri vor îmbogăți piața audiovizuală din România și să oferim telespectatorilor o experiență de divertisment de calitate prin canalele AXN și serviciul AXN Now.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu