Cine cântă acum cu amărăciune la Trofeul Tinereții?

adrian-author
Da Adrian

Cu scopul de a asigura un eveniment cu adevărat excepțional, Trofeul Tinereții Amara a reunit un juriu format din personalități consacrate în domeniile artistice și culturale, oferind o oportunitate unică pentru tinerii interpreți români de a-și exprima talentul și a se conecta cu industria muzicală de succes.

Pentru cei mai în grabă, iată cele cinci puncte esențiale pe care trebuie să le rețineți:

  • Festivalul-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti „Trofeul tinereţii“ – Amara va avea loc în perioada 19-20 august 2023, în Amara.
  • Scopul acestui concurs este de a încuraja și promova tinerii interpreți români, oferindu-le oportunitatea de a-și exprima talentul și de a se întâlni cu personalități importante din industria muzicală.
  • Concursul este deschis tinerilor cu vârsta între 16 și 25 de ani, iar participanții trebuie să respecte regulile impuse de organizatori.
  • Juriul este format din personalități ale industriei muzicale și va acorda premii în bani și diplome de participare.
  • Câștigătorul trofeului „Trofeul Tinereții“ Amara va avea oportunitatea de a susține un concert în următoarea ediție a festivalului.

Cine cântă acum la Amara, la Trofeul Tinereții?

La Festivalul-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti „Trofeul Tinereții“ – Amara, organizat în perioada 19-20 august 2023, se vor aduna tineri interpreți români talentați.

Etapa de preselecție
Pentru a participa la concurs, cei interesați trebuie să se înregistreze și să trimită un material audio-video cu o prestație live.

Etapa de semifinală
La această etapă, cei selectați în preselecție vor interpreta două piese muzicale alese de ei.

Etapa de finală
Din cei 12 finaliști, unul va fi desemnat câștigătorul Trofeului Tinereții Amara.

Pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a concursului, organizatorii asigură logistica necesară.

Festivalul Amara este o oportunitate importantă pentru tinerii interpreți români de a se remarca în industria muzicală și de a avea oportunități de carieră.

Pentru întrebări și detalii suplimentare despre Festivalul-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești „Trofeul Tinereții“ – Amara, organizatorii pot fi contactați la numerele de telefon 0720.847.294 și 0736.465.575 sau prin email, la adresa contact@festivalulamara.ro.

FAQ

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre cine cântă acum la amara trofeului tinereții

1. Care sunt criteriile juriului pentru alegerea semifinaliștilor la Trofeul Tinereții Amara?

Juriul format din personalități consacrate în domeniile artistice și culturale va evalua prestațiile participanților și va selecta cei mai talentați interpreți. Criteriile de evaluare includ calitatea vocii, interpretarea muzicală, exprimarea emoțională și prezența scenică a artistului.

2. Cine poate participa la semifinala concursului Trofeul Tinereții Amara?

Semifinala concursului este deschisă tinerilor români cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, care au trecut cu succes de etapa de preselecție și au înregistrat un material audio-video cu o prestație live.

3. Ce trebuie să fac pentru a mă înscrie și a participa la semifinala Trofeului Tinereții Amara?

Pentru a participa la semifinală, trebuie să te înregistrezi și să trimiți un material audio-video cu o prestație live. Asigură-te că respecți regulile impuse de organizatori și că îți îndeplinești toate obligațiile, precum semnarea contractelor de difuzare și de imagine.

4. Câte piese trebuie să interpretez în semifinala concursului?

În semifinala concursului, participanții trebuie să interpreteze două piese muzicale. Acestea pot fi din repertoriul muzicii ușoare românești și trebuie alese cu atenție pentru a evidenția talentul și abilitățile interpreților.

5. Cum sunt aleși finaliștii Trofeului Tinereții Amara?

După etapa semifinalei, cei mai talentați 12 interpreți vor fi selectați drept finaliști ai concursului. Aceștia vor avea şansa de a concura pentru trofeul Festivalului Amara. Evaluarea finaliștilor va fi efectuată de către juriu, care va lua în considerare performanța și impresiile lăsate în semifinală.

6. Care sunt premiile oferite participanților la Trofeul Tinereții Amara?

Participanții la concurs au ocazia de a câștiga premii în bani și diplome de participare din partea juriului. De asemenea, câștigătorul Trofeului Tinereții Amara va avea oportunitatea de a susține un concert în ediția următoare a festivalului.

7. Ce se întâmplă în cazul în care mă calific în finala Trofeului Tinereții Amara?

Dacă te califici în finală, vei avea oportunitatea de a te implica în înregistrarea unui material video pentru promovarea festivalului. Acest material va fi realizat în colaborare cu organizatorii și va contribui la creșterea notorietății tale în industria muzicală.

8. Unde se desfășoară semifinala concursului Trofeului Tinereții Amara?

Semifinala concursului Trofeului Tinereții Amara va avea loc în Slobozia, la Sala Europa, pe data de 6 iulie 2023. Așteptăm cu nerăbdare participarea ta și reinterpretarea celor două piese în fața juriului și a publicului.

9. Ce costuri implică participarea la semifinala concursului?

Taxa de participare pentru semifinala concursului Trofeului Tinereții Amara este de 100 de lei. Aceasta acoperă costurile logistice necesare desfășurării în bune condiții a concursului și asigură o experiență de neuitat pentru participanți.

10. Cum pot contacta organizatorii pentru detalii suplimentare?

Organizatorii Trofeului Tinereții Amara pot fi contactați la numerele de telefon 0720.847.294 și 0736.465.575 sau prin email la adresa contact@festivalulamara.ro. Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare, nu ezita să îi contactezi.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu