Cine cântă la Revelionul din 2020 în Iași?

adrian-author
Da Adrian

Municipalitatea Iașului a anunțat recent lista artiștilor ce vor concerta în noaptea de Revelion 2020 în oraș, inclusiv în această listă se regăsesc Irina Rimes, trupa Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa No Stress și mai mulți artiști ieșeni, iar evenimentul include și un spectacol impresionant de artificii sincronizat cu un fundal muzical, cu o durată de minimum 10 minute și cu un număr impresionant de explozii în aer. Intrarea la concert este gratuită.

Pentru cei grăbiți, iată cele 5 puncte cheie de reținut:

  • Primăria Municipiului Iași organizează un concert tradițional de Revelion în Piața Palatului Culturii, unde vor cânta artiști precum Irina Rimes, trupa Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa No Stress și alții
  • Evenimentul va fi însoțit de un spectacol de artificii
  • Intrarea este gratuită
  • Spectacolul de artificii va fi sincronizat cu un fond muzical personalizat și va dura cel puțin 10 minute
  • Vor fi trase cel puțin 2000 de lovituri de artificii, iar înălțimea exploziilor pe cer se va ridica și la 130 de metri

Cine cântă de Revelion 2020 la Iași

Introducere
Primăria Municipiului Iași organizează în fiecare an un concert de Revelion în Piața Palatului Culturii din oraș. Evenimentul este prilej de bucurie și distracție pentru locuitorii Iașului și pentru turiști. Concertul adună numeroși artiști de renume din România, care își încântă publicul cu recitaluri de calitate și cu un spectacol impresionant de artificii. Anul acesta, concertul de Revelion 2020 promite să fie o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Irinal Rimes, trupa Hara și Ovidiu Lipan Ţăndărică
Două dintre numele mari ale muzicii românești, Irina Rimes și trupa Hara, vor cânta în noaptea de Revelion 2020 la Iași. Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate soliste feminine din România, cunoscută pentru vocea sa puternică și pentru hiturile sale în topuri. Trupa Hara, cu cea mai nouă formulă, va aduce un suflu fresh și energie pe scenă, interpretând cele mai iubite piese ale formației. Ovidiu Lipan Ţăndărică, unul dintre cei mai talentați percuționiști din țară, va oferi un recital de 15 minute, care va încânta publicul cu abilitățile sale extraordinare.

Trupa No Stress și artiști ieșeni
Pe lângă artiștii de top menționați mai sus, pe scena din Piața Palatului Culturii vor urca și membrii trupei No Stress și câțiva artiști ieșeni. No Stress este o trupă cunoscută pentru piesele sale captivante, care se bucură de un mare succes în rândul publicului. Artiștii ieșeni vor aduce un plus de valoare evenimentului și vor avea ocazia să-și prezinte talentul în fața unui public numeros.

Spectacolul de artificii
Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului de Revelion din Iași este spectacolul de artificii care va avea loc în zona Palatului Culturii. Spectacolul va fi însoțit de o coloană sonoră personalizată și va avea o durată de minimum 10 minute. Cu peste 2000 de lovituri de artificii și explozii care vor atinge înălțimi de până la 130 de metri, acest spectacol de artificii va lumina cerul Iașiului și va aduce bucurie și emoție în sufletele celor prezenți.

Spectacolul artistic și echipamentul scenelor
Primăria Municipiului Iași pune mare accent pe spectacolul artistic oferit publicului la evenimentul de Revelion. Scena amplasată în Piața Palatului Culturii va fi echipată cu un sistem de lumini și cu un sistem video compus din două ecrane laterale. Aceasta va permite artiștilor să se bucure de o vizibilitate maximă în fața publicului. De asemenea, scena va fi dotată cu un sistem de sunet de ultimă generație, asigurând o calitate audio superioară.

Concluzie
Concertul de Revelion 2020 din Piața Palatului Culturii din Iași promite să fie un eveniment memorabil, care va aduce bucurie și distracție în sufletele celor prezenți. Artiști de top, precum Irina Rimes, trupa Hara și Ovidiu Lipan Ţăndărică, vor oferi recitaluri de excepție, iar spectacolul de artificii va fi un moment deosebit, care va aduce o emoție unică în noaptea de Revelion. Iașul a pregătit o seară plină de energie și bucurie pentru a aduce în Noul An cu zâmbetul pe buze. Nu ratați acest eveniment special și bucurați-vă de frumusețea și distracția oferită de concertul de Revelion din Piața Palatului Culturii din Iași.

FAQ

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre cine cântă de Revelion 2020 în Iași.

Cine cântă de Revelion 2020 în Iași?

În noaptea de Revelion 2020, Primăria Municipiului Iași organizează un concert tradițional în Piața Palatului Culturii, unde vor concerta mai mulți artiști renumiți. Iată câțiva dintre aceștia:

– Irina Rimes
– Trupa Hara
– Ovidiu Lipan Ţăndărică
– Trupa No Stress
– Artiști locali din Iași

Acești artiști vor susține recitaluri de minimum 45 de minute, cu excepția lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, care va cânta timp de 15 minute.

Unde va avea loc spectacolul de artificii și cum va fi organizat?

Spectacolul de artificii va avea loc în zona Palatului Culturii din Iași. El va fi sincronizat cu un fond muzical personalizat și va avea o durată de minimum 10 minute. Vor fi trase cel puțin 2000 de lovituri de artificii, iar înălțimea exploziilor pe cer se va ridica până la 130 de metri.

Pentru a asigura un spectacol de neuitat, scena va fi echipată cu un sistem de lumini și un sistem video compus din două ecrane laterale. Acestea vor permite transmisia recitalurilor și proiecția de videoclipuri și imagini relevante.

Este intrarea la eveniment gratuită?

Da, intrarea la concertul de Revelion din Piața Palatului Culturii este gratuită. Primăria Municipiului Iași dorește să ofere această oportunitate tuturor locuitorilor și vizitatorilor din Iași de a se bucura de un eveniment deosebit în noaptea de Anul Nou.

Există restricții privind participarea la eveniment?

Pentru a asigura siguranța și confortul participanților, este posibil să existe anumite restricții și reguli de securitate impuse de autorități. Vă rugăm să fiți atenți la indicațiile personalului de ordine și să respectați eventualele restricții și măsuri de siguranță care vor fi anunțate înaintea evenimentului.

Care este programul evenimentului?

Concertul de Revelion începe la ora 21:00 și se va desfășura până după miezul nopții. Fiecare artist invitat va susține un recital de minim 45 de minute, cu excepția lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, care va cânta timp de 15 minute.

La miezul nopții va avea loc un spectacol de artificii care va dura cel puțin 10 minute și va fi sincronizat cu o coloană sonoră personalizată. Vor fi trase cel puțin 2000 de făclii, iar înălțimea exploziilor în aer va ajunge până la 130 de metri.

În plus, scena va fi dotată cu un sistem de iluminare și două ecrane laterale pentru a vă oferi o experiență artistică completă.

Dacă aveți alte întrebări sau nedumeriri legate de evenimentul de Revelion din Iași, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm! Între timp, vă invităm să vă bucurați de această ocazie unică de a sărbători Anul Nou într-un mod special alături de artiști talentați și de magia artificiilor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu