Cine vine la Untold?

adrian-author
Da Adrian

Cine vine la Untold? Primele bilete pentru una dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România vor fi puse în vânzare în această lună, iar fanii nu mai pot aștepta să vadă pe cine le vor putea asculta în vara anului viitor. Untold a devenit un eveniment de referință în industria muzicală, atrăgând în fiecare an sute de mii de participanți din întreaga lume, iar ediția din 2023 promite spectacoluri de excepție alături de nume celebre precum Imagine Dragons, Bebe Rexha și Ava Max.

 • Biletele pentru festivalul Untold vor fi puse în vânzare în această lună.
 • Primele 10.000 de bilete vor fi disponibile pentru vânzare începând cu ora 12:00, pe 12 septembrie, la un preț special.
 • Festivalul se va desfășura în orașul Cluj-Napoca, între 3 și 6 august.
 • Untold este clasat pe locul 3 în Europa și pe locul 6 în lume în clasamentul DJ Mag’s Top 100 Festivals din 2023.
 • Peste 420.000 de fani au participat la ediția Untold din 2023.
 • Pe scena festivalului au urcat artiști de top precum Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max și French Montana.
 • Printre DJ-ii celebri care au mixat la Untold se numără David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz și Boris Brejcha.
 • Evenimentul a adus peste 70 de milioane de euro economiei din Cluj-Napoca.
 • Tema Untold 2023 este „Phoenixul de Lumină”.
 • Peste 250 de artiști vor concerta la festival, împreună cu echipele lor și zeci de mii de fani.
 • Festivalul are o suprafață de 235.000 de metri pătrați și pune la dispoziție o scenă principală impresionantă.
 • Organizatorii au pregătit numeroase activități, inclusiv cel mai mare festival de street food din România și zone de shopping cu creații ale designerilor de modă.
 • Măsurile de siguranță sunt foarte bine puse la punct, cu aproximativ 800 de agenți de securitate privați și mii de angajați ai forțelor de ordine prezente pe tot parcursul festivalului.
 • Accesul cu anumite obiecte precum droguri, alcool, obiecte periculoase sau animale este interzis la festival.

Cine vine la Untold 2023

Untold 2023 este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România și atrage anual mii de fani din întreaga lume. Festivalul aduce pe scenă artiști de top din diverse genuri muzicale, iar în acest an, evenimentul se anunță a fi unul cu totul special. Iată o privire de ansamblu asupra artiștilor care vor urca pe scenă la Untold 2023:

1. Imagine Dragons: Formația americană a devenit cunoscută datorită hiturilor lor precum „Radioactive” și „Demons”. Aceștia vor fi prezenți pe scena principală a festivalului și vor oferi un spectacol memorabil.

2. Bebe Rexha: Cântăreața americană care a colaborat cu artiști de top precum David Guetta și Nicki Minaj va încânta publicul cu hiturile sale precum „Meant to Be” și „I’m a Mess”.

3. Armin van Buuren: DJ-ul olandez este un nume consacrat în lumea muzicii electronice și va aduce ritmuri de neuitat pe scena festivalului.

4. Alesso: DJ-ul suedez va impresiona publicul cu remixuri și hituri precum „Heroes (We Could Be)” și „Take My Breath Away”.

5. Martin Garrix: Tânărul talent olandez va încânta fanii cu piese precum „Animals” și „Scared to Be Lonely”.

Acești sunt doar câțiva dintre artiștii de top care vor urca pe scenă la Untold 2023. Alături de ei vor fi și alți artiști consacrați precum Ava Max, French Montana, Eric Prydz, Steve Aoki, Alok și mulți alții.

Cum să cumperi bilete pentru Untold 2023

Pentru a participa la Untold 2023, trebuie să achiziționezi bilete. Iată câteva informații despre modul de achiziționare a acestora:

– Primele 10.000 de bilete vor fi puse în vânzare la un preț special. Pentru a beneficia de acest preț redus, trebuie să te înregistrezi pe site-ul festivalului înainte de vânzarea generală.
– Biletele vor fi disponibile pentru achiziționare începând cu ora 12:00, pe 12 septembrie.
– Prețul unui bilet este de 99 de euro plus taxe.
– Există și opțiunea de a achiziționa abonamente pentru cele 4 zile ale festivalului, la prețul de 500 de euro pentru categorie VIP sau la prețul de 400 de euro pentru categoria generală.

Este important de menționat că biletele sunt disponibile în număr limitat, așa că este recomandat să le achiziționezi cât mai curând posibil.

Experiența Untold 2023

Untold 2023 promite să fie o ediție cu totul specială și unică. În afară de spectacolele live ale artiștilor de top, festivalul aduce și alte experiențe pentru participanți:

– Street food: Untold va găzdui cel mai mare festival de street food din România, unde vei putea savura delicii culinare din întreaga lume.
– Zonă de shopping: Vei avea ocazia să explorezi creațiile celor mai interesanți designeri de modă din România.
– Parte artistică: Festivalul aduce și numeroase instalații de artă, personaje magice, animatori și dansatori care vor crea o atmosferă desprinsă din basme.

Măsuri de siguranță la Untold 2023

Organizatorii Untold 2023 pun în prim plan siguranța participanților. Iată câteva măsuri pe care le iau pentru a asigura un festival fără incidente:

– Prezența unui număr mare de forțe de ordine, inclusiv personal din Ministerul Administrației și Internelor, Jandarmerie, Poliție și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.
– Amenajarea de spitale mobile și stații de prim ajutor în zona festivalului.
– Patrule cu echipe canine antrenate pentru a detecta substanțe interzise.
– Lista obiectelor interzise la festival este strict respectată pentru asigurarea securității tuturor participanților.

Este important ca fiecare participant să respecte măsurile de siguranță și să se asigure că nu introduce obiecte interzise în festival.

Concluzii

Untold 2023 este fără îndoială un festival de muzică de neratat. Cu o listă impresionantă de artiști de top și o gamă variată de experiențe, festivalul promite să ofere momente memorabile pentru toți participanții. Asigură-te că îți achiziționezi bilete în timp util și bucură-te de întreaga experiență Untold 2023!.

FAQ

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre festivalul Untold

Cine sunt artiștii confirmați la Untold 2023 și când vor concerta?

 • Untold 2023 aduce un nou val de artiști de top la Cluj-Napoca. Printre aceștia se numără Eric Prydz, Bebe Rexha, Ava Max, Ferg, French Montana, WizTheMc, Years & Years, Alok, Topic, Zhu, Steve Aoki, Tujamo și Thievery Corporation.
 • Artiștii vor concerta în diferite zile ale festivalului, în funcție de programul oficial. Iată programul pe zile al concertelor principale:
 • Joi, 3 august: Ava Max, Bebe Rexha, Alok, KSHMR, Steve Aoki, Topic.
 • Vineri, 4 august: Imagine Dragons, Alesso, Salvatore Ganacci, Tujamo.
 • Sâmbătă, 5 august: Martin Garrix, Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu, WizTheMc.
 • Duminică, 6 august: Armin van Buuren.
 • Pe lângă acești artiști, vor fi și alți artiști de top prezenți pe scena Galaxy, care va aduce muzică techno, deep house, trance, rap și dubstep. Printre aceștia se numără Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha și mulți alții.

Care sunt prețurile biletelor și abonamentelor pentru Untold 2023?

 • Biletele de o zi încep de la 99 de euro.
 • Biletele de o zi VIP costă 175 de euro.
 • Abonamentul VIP pentru cele 4 zile costă 500 de euro.
 • – Toate abonamentele pentru festival sunt deja vândute și nu pot fi returnate.

Care este tema festivalului Untold 2023?

Tema festivalului Untold 2023 este „Phoenixul de Lumină”, care va fi reflectată în decorațiunile stadionului și pe scena principală.

Ce măsuri de siguranță sunt luate pentru a asigura confortul festivalierilor?

 • Mii de angajați din Ministerul Administrației și Internelor, inclusiv din Direcția Generală de Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Anti-Drog și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, precum și Poliția Locală, vor fi prezenți pe tot parcursul celor patru zile ale festivalului pentru a se asigura că toți participanții respectă măsurile de siguranță.
 • Aproximativ 800 de agenți de securitate privați vor contribui și ei la menținerea ordinii și păcii în perimetrul evenimentului.
 • Vor fi amenajate două spitale mobile și trei stații de prim-ajutor în zona festivalului, iar unitatea K9 va efectua patrule cu echipe caninere special antrenate.
 • Lista obiectelor interzise la festival include droguri, alcool, obiecte periculoase și animale. Accesul cu medicamente însotite de prescripție medicală este permis doar cu documente justificative.

Ce alte atracții și activități sunt pregătite pentru participanții la Untold 2023?

 • Pe lângă concerte, festivalul Untold 2023 va avea și alte scene impresionante și locuri muzicale speciale.
 • Vor exista peste 50 de vânzători de mâncare și băuturi, un colț dedicat modei numit Designers’ Nest și multe alte surprize.
 • Participanții vor avea la dispoziție și dulăpioare pentru depozitarea bagajelor.
 • De asemenea, vor fi organizate activări ale partenerilor, vor defila personaje magice, animatori și dansatori în timpul festivalului.
adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu