Monaco- Bianca James

Monaco- Bianca James

Dacă nu ai auzit de Bianca James, lasă-mă să te introduc în muzica unui artist fun, cu un sunet din anii ’60, care și-a făcut debutul cu single-ul ei, „Monaco.” Acesta este un cântec electrifiant, cu o introducere grea de tobe care m-a făcut să dansez în jurul camerei mele. Vocea ei puternică și producția optimistă fac ca acest cântec să pară că aparține unui club. Cântecul care te face să vrei doar să dansezi. Nu auzisem niciodată de ea înainte, ceea ce este de înțeles având în vedere că are puțin peste o mie de ascultători lunar pe Spotify, dar sunt deja entuziasmată în privința următorului single sau album al Biancăi James. Primul său single este captivant și atrăgător.

Muzica se schimbă mereu, se adaptează, evoluează către „următorul mare lucru”. Aici, James ne duce înapoi la o latură mai ușoară a muzicii: este distractivă, veselă și învingătoare. Inspirația ei provine dintr-un amestec modernist al sunetului anilor ’60. Ea cântă despre Monaco cu versuri precum „Voi umbla pe străzi ca și cum aș fi proprietarul locului” și „Un pic sălbatic, un pic nebun.” Este imnul perfect pe care să-l asculți pe plajă, în timp ce cobori din avion sau chiar dansezi în pijama în camera ta. Chiar dacă nu mergi în Monaco, poți evada câteva minute prin versuri și prin melodia optimistă și contagioasă a lui James.

Vocea Biancăi James este puternică, muzica ei este îndrăzneață, iar versurile sunt vii. Ea vine din Toronto, are rădăcini italieneze și o mamă din Marea Britanie. Acest lucru explică, poate, sunetul internațional și atemporal pe care l-a creat în acest single. Cu nerăbdare, albumul de debut al lui James va fi lansat în august 2023: o dată de lansare bine aleasă pentru un artist al cărui sunet reflectă lumina și căldura sezonului de vară. Dacă cauți următorul artist contemporan, dar cu un sunet din anii ’60, pentru a-l adăuga în playlistul tău, James este punctul de plecare. „Monaco” marchează doar începutul succesului ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți