O oră de house hipnotic de la noua revelație românească Khidja?

adrian-author
Da Adrian

Cu două albume (auto-produse) și câteva EP-uri, duo-ul Khidja, originar din București, va fi prezent în curând la festivalul Monticule, în perioada 23-26 iunie, alături de Ben UFO, Ben Vedren, Helena Hauff, Konstantin Sibold și mulți alții. Cu această ocazie, ei ne-au pregătit un podcast mental, hipnotic… și transfrontalier.

România, se știe, a fost sursa talentaților producători de muzică cu un sunet aparte în ultimul deceniu, printre care se numără Raresh, Rhadoo sau Petre Inspirescu…

De asemenea, citește și
De ce se bucură atât de mult de popularitate scena underground românească?

Mai orientați către est decât către Berlin, se pare că Khidja ar putea fi noua revelație a acestei țări despre care de fapt știm puține lucruri. Nu ne-am terminat de auzit de duo-ul din București, apreciat de Andrew Weatherall și remixat de Red Axes, In Flagranti sau Discodromo… Dovadă într-o oră și două minute de călătorie auditivă între microhouse, synth-wave și muzici orientale.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți

Lasă un comentariu