Recenzie: 105 – VIVIAN

Recenzie: 105 - VIVIAN

Cel mai recent single al VIVIAN este una dintre cele mai relevante piese care au impactat industria muzicală în ultimii ani. „105” este o piesă vulnerabilă care dezvăluie luptele sale interioare cu anxietatea, atrăgând atenția asupra cât de prezentă este în viața ei. Piesa a fost scrisă în 2019, după ce cântăreața a început să glumească că ritmul său cardiac în repaus era incredibil de ridicat și că era mereu nervoasă. VIVIAN abordează imediat această problemă când deschide piesa cu versurile, „Da, este destul de cald// Ritmul meu cardiac în repaus este de 105// Și asta într-o seară bună.” Aceste versuri sincere înfățișează modul în care stresul și anxietatea îi conduc viața, și că se află într-o stare perpetuă de îngrijorare. Acestea oferă publicului o perspectivă asupra funcționării interioare a minții ei. Cu toate acestea, în refren, piesa se transformă într-o „cântec de dragoste” către anxietatea sa – un omagiu adus constantului din viața ei. Ea cântă, „Nu mă părăsești niciodată, iubito// Eu, eu, eu cred că e dragoste.” Asemănător unui iubit care te va susține întotdeauna și nu te va părăsi niciodată, anxietatea nu va ezita să apară pentru VIVIAN. Această piesă ingenioasă rezonază profund cu ascultătorii, făcând din „105” un favorit instantaneu pentru fanii săi adorați.

„105” începe imediat cu vocile captivante ale VIVIAN care sunt curând însoțite de producția etereală. Versul utilizează efecte de sunet de tastatură care adaugă un element încântător piesei. După câteva măsuri, tobele fac intrarea și piesa începe să se intensifice. Odată cu intrarea în refren, sunt adăugate chitara și bassul și piesa atinge producția completă. Vocile fermecătoare ale lui VIVIAN îi ghidează pe ascultători prin cântec, transportându-i într-o altă lume. Efectele sonore whimsice utilizate pe parcursul piesei, împreună cu ritmul infectios, sunt ingredientele perfecte pentru un cântec de dans de neuitat. „105” este o ilustrare impecabilă a talentului remarcabil de compoziție al lui VIVIAN și a abilității sale remarcabile de a captiva ascultătorii cu versurile sale relevante și cu cârligele sale atrăgătoare.

Vivian Paige Luther, cunoscută mai bine ca VIVIAN, este o cântăreață și compozitoare de muzică pop din Phoenix, Arizona, stabilită acum în Los Angeles. În mai 2020, ea și-a făcut debutul cu primul ei single, „Intimate”. A lansat mai multe single-uri de atunci, marcând „105” ca fiind cel de-al cincilea ei single. VIVIAN nu este doar o compozitoare pentru ea însăși, ci și pentru alți artiști. A colaborat cu artiști din Londra, Germania și din întreaga State Unite. În plus față de muzica ei, VIVIAN este și un stilist, oferindu-și serviciile pentru a ajuta clienții să-și găsească garderoba perfectă pentru proiectele și ședințele lor foto viitoare. VIVIAN este o triplă amenințare pe drept propriu și este pregătită să cucerească industria de divertisment.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți