Recenzie: 16 – Violet Young

Recenzie: 16 - Violet Young

Violet Young a făcut o impresionantă debut în lumea muzicii pop cu noul său single, „16”. Piesa este prima dintr-o colaborare formată din patru piese între producătorii și compozitorii cu sediul în New York, Jackson Hoffman, Ryder Stuart și Julia Brex, alături de actorul și compozitorul Violet Young. „16” este un omagiu adus vârstei tinereții, cu un echilibru echilibrat între sunetul modern și atemporal. Noul single este perfect pentru oricine trece prin experiența adolescenței sau pentru cei care simt nostalgie pentru anii lor de adolescență. „16” este o respirație de aer proaspăt pentru oricine caută să-și reîmprospăteze lista de redare.

„16” începe cu peisajul sonor visător al sintetizatorului, asemănător cu câteva piese Blossoms. În curând, vocile unice ale lui Violet Young umplu spațiul și sunt susținute de ritmuri de pop energic și acorduri de chitară. Vocea ei se ridică în momentul în care ajungem la refren, oferind melodii care vor rămâne în mintea ta mult timp după ce ai terminat de ascultat. Vocile puternice ale lui Young, combinate cu sunetele etereale ale sintetizatorului, creează un sunet asemănător cu ceva între „Bullet” al lui Ann Marr și „Light On” al lui Maggie Rogers. Piesa este obligatoriu de ascultat pentru orice pasionat de muzică pop sau pentru cei care doresc să-și umple urechile cu o nostalgie plăcută.

Violet Young este o actriță și compozitoare care își face debutul în industria muzicală. Este cunoscută pentru munca sa în Life & Beth de pe Hulu, în rolul tânără Amy Schumer (tânăra Beth). Young a apărut și în Chicago P.D. de pe NBC și Genius: Picasso de pe National Geographic. A făcut scheciuri la The Late Show with Stephen Colbert și SNL cu Andy Samberg. Young a interpretat la Live at the Apollo și a cântat imnul național ca solistă la U.S. Open 2019. Lansează cariera sa muzicală cu „16”, iar se așteaptă să lanseze curând un EP. După un debut atât de strălucit, EP-ul viitor al lui Violet Young este ceva la care ne putem aștepta cu toții!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți