Recenzie: 17 Inside – Emmrose

Recenzie: 17 Inside - Emmrose

Regretele mele tind să se manifeste prin vise. Atunci când vin în vise, nu le pot ignora sau reprima. În ultimele săptămâni, am avut același vis recurent despre cineva căruia nu i-am acordat o a doua șansă. O mică parte din mine ar dori să fi făcut-o – și aceeași parte iubește să viseze cu ochii deschiși la o viață împreună. În timpul carantinei cauzate de pandemia de COVID-19, sunt sigur că mulți au fost obligați să reflecteze la regretele lor în același fel în care visele mele mă obligă. „17 Inside” a lui Emmrose abordează regretele persistente pe care le au și cum pandemia le-a oferit doar timp să se preocupe de ele.

Ascultă „17 Inside” de Emmrose aici.

„17 Inside” este un single indie-pop care funcționează și ca o poezie lirică frumoasă. În poezia lirică, vorbitorul își exprimă gândurile și sentimentele pasionale despre un eveniment sau obiect, iar această piesă nu face excepție. Emmrose exprimă regretul lor și incapacitatea de a reaprinde o conexiune din cauza unui eveniment extern – carantina cauzată de COVID-19. Piesa începe imediat cu o scuză însoțită de corzi de chitară moi. Artistul detaliază în versurile următoare cum au fost „pregătiți” să „înceapă din nou” cu cealaltă jumătate a acestei conexiuni. Dar această oportunitate le-a fost furată când „New York s-a închis” la începutul pandemiei. În loc să poată se împace cu cealaltă jumătate, Emmrose se găsește în izolare, plângând pierderea conexiunii. Refrenul aduce o schimbare graduală de tempo și ritm care crește constant pe măsură ce se adaugă mai multe instrumente. La sfârșitul refrenului, aranjamentul instrumental al single-ului înflorește complet și artistul își dezvăluie inima și sufletul. Chiar dacă carantinele nu au fost atât de demult, „se simte de parcă ar fi fost acum mult timp”. Mai ales când singurul lucru pe care le-ai avut în timpul lor a fost un exces de timp în care să-ți imaginezi cum ar fi putut fi lucrurile dacă nu ar fi fost circumstanțele excepționale. Restul duratei piesei prezintă o schimbare continuă a stării de spirit pe măsură ce Emmrose se obișnuiește cu ideea că nu va putea întoarce timpul pentru a obține închidere în această conexiune pierdută. În timp ce păstrarea unor regrete persistente însoțitoare este prezentată ca ceva rău, este tocmai contrariul; este o forță funcțională de motivație și hotărâre pentru viitor când apar situații similare.

Emmrose, originară din New York, are 19 ani și este cântăreață, compozitoare și artistă Groove Obsessions cu o poveste unică de afirmare în scena muzicală. Debutul artistei, albumul „Hopeless Romantics”, a fost lansat cu o săptămână înainte ca New York să intre în carantină din cauza COVID-19 în 2020. Aceasta însemna că toate cântecele înregistrate de Emmrose cu Mike Abiuso la Behind The Curtains Media nu puteau fi interpretate în persoană la concerte sau turnee. În loc să vadă acest lucru ca pe un obstacol, artista a văzut-o ca pe o oportunitate de a crea o conexiune mai profundă cu publicul și a recurs la social media pentru a interpreta muzica ei prin live-uri săptămânale. „Hopeless Romantics” a câștigat în cele din urmă premiul pentru Cel Mai Bun Album Pop la premiile WAM din 2020. Povestea lui Emmrose servește ca o adevărată mărturie a ceea ce înseamnă o hotărâre neclintită atunci când îți urmărești visurile. Dacă ești la fel de captivat de voința și muzica artistei ca mine, arată-i puțină dragoste virtuală prin streamuri, like-uri și urmăriri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți