Recenzie: 17 – Son of Cabe

Recenzie: 17 - Son of Cabe

„17” de duo indie-pop Son of Cabe este o melodie despre durere și efectul său asupra relațiilor. Durerea poate schimba dinamica relațiilor, un exemplu fiind că poate duce la distanțare emoțională sau la lipsa de comunicare în timp ce cineva se luptă cu durerea sa. Această experiență poate apropia oamenii sau poate pune presiune pe o conexiune din cauza mecanismelor diferite de gestionare a durerii, inclusiv a celor pe care partenerul tău s-ar putea să nu le înțeleagă. Melodia discută lupta cu durerea, procesul de vindecare și pierderea speranței de a găsi din nou lumina în viață. Sensul din spatele acestei melodii o face extrem de relevabilă și sunt sigur că ascultătorii vor aprecia vulnerabilitatea și expresia emoțională pe un subiect sensibil.

În timp ce durerea este un subiect sensibil și trist, această melodie are o energie vibrantă datorită utilizării evidente a tobelor, pianului și chitarei, creând o vibrație pop animată și energică. În primul vers, ei menționează cât de dificilă a fost experiența durerii pentru ei și pentru relațiile lor, dar se luptă să vadă calea de a merge înainte: „Mi s-a spus că viața va veni și va crește în jurul meu, dar nu pot vedea pădurea prin toți copacii care mă înconjoară în continuare. Dar încerc să mă schimb și să găsesc spațiu, sper să mă vindec.” Durerea este dificilă, deoarece loveste neașteptat și a face față unei pierderi este provocator. În relații, schimbă comunicarea, gândirea și interacțiunea. Ei subliniază eforturile lor de a se apropia de acceptare și de creștere, în ciuda acestor obstacole, în timp ce încearcă să nu își sperie partenerul în același timp: „Un pas mai aproape de tine. Am încercat atât de mult să mă mișc, este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Nu pot găsi cuvinte pentru a dovedi. Visând cu capul în jos alergând constant, sper să te găsesc.”

Son of Cabe este o trupă indie pop care s-a cunoscut în Guildford, Anglia. Ei au cântat în pub-uri din Londra și din jurul acesteia, precum și la festivaluri precum „The Great Escape” din Brighton, Regatul Unit. „17” marchează lansarea lor inițială din acest an, urmându-le EP-ul de debut „Numb”, lansat în 2022. Aceștia au fost prezentanți de mai multe ori în cadrul emisiunii „BBC Introducing: The South” și au primit o recenzie din partea postului de radio BBC pentru cel mai popular single „Let Go”, care a depășit 300.000 de audieri. „17” a fost lansat acum o săptămână și este acum disponibil pentru streaming pe toate platformele!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți