Recenzie: 1800HEARTLESS – Taylor Lenz

Recenzie: 1800HEARTLESS - Taylor Lenz

Lansarea nouă a lui Taylor Lenz, „1800HEARTLESS”, este o piesă extrem de relevată despre momentul în care treci de la furie la tristețe după o despărțire. A iubi cu adevărat pe cineva înseamnă să fii devastat atunci când acea persoană nu mai este în lumea ta. Așa că atunci când plângi pe podeaua băii, iar ei sunt cu băieții, părând că nu le pasă de nimic, este ușor să simți că nu te-au iubit cu adevărat în primul rând. Este greu să iubești pe cineva când tu însuți nu ai nici măcar un suflet. Nimeni nu este în siguranță atunci când se îndrăgostește de un om lipsit de inimă. Ei mimează iubirea suficient de mult timp pentru ca tu să cazi înainte ca ei să te lase complet în urma lor, cu lumea întoarsă cu susul în jos. Aceasta nu este o piesă pentru a te tângui și a-ți aduce aminte; aceasta este o piesă pentru a urla cât poți de tare înainte de a-ți șterge numărul fostului, de a ieși cu prietenele tale și de a săruta un străin.

Taylor conducea prin Los Angeles, distrusă în mijlocul unei despărțiri, când și-a dat seama că persoana cu care a ieșit nu manifestă niciun regret pentru tot ceea ce a trecut prin ea. În timp ce-și vărsa durerea mamei sale la telefon, i-a venit ideea că nu a mai auzit niciodată un cântec pop optimist din perspectiva modului în care se simte să iubești pe cineva care nu a avut o inimă deloc. După ce lacrimile i s-au transformat în furie, „1800HEARTLESS” s-a conturat în aproximativ 5 minute, deoarece nu există un foc mai mare decât exasperarea. Ziua următoare, era în studio cu producătorul câștigător al premiului Grammy, Zack Djurich. Taylor și-a dus viziunea artistică un pas mai departe, co-regizând primul său videoclip muzical pentru melodia respective. Taylor captează viața unei gospodine pe gândite, inspirându-se din era glamour a anilor ’50 și ’60, creând o estetică vintage captivantă. „1800HEARTLESS” este o combinație unică de versuri relevante și melodii irezistibile care-ți vor vindeca inima frântă în cel mai bun mod posibil.

Taylor Lenz este o stea în ascensiune în lumea muzicii pop. Născută și crescută în Kansas City, Missouri, își umple cântecele cu expresii ingenioase, autenticitate captivantă și emoții care cer să fie resimțite. Single-ul ei de debut, „Tease”, a fost difuzat pe MTV, transformând-o pe Taylor în „Artistul săptămânii”. Talentul muzical al Taylor se extinde mult dincolo de cântecele sale contagioase; ea este înarmată cu o diplomă de licență în compoziție și este singura autoare din spatele celei mai captivante cataloguri. Ea a primit difuzare radio de la cele mai importante posturi și a primit aprecieri importante din partea publicațiilor iconice. Acum stabilită în Los Angeles, Taylor cucerește scena muzicală și se consolidează ca o voce pentru tinerii și cei cu inimile frânte.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți