Recenzie: 19 – Taylor Jules

Recenzie: 19 - Taylor Jules

Taylor Jules are un talent special de a se conecta cu publicul prin vocea și versurile lor autentice. Cel mai nou single al ei, „19”, este cea mai recentă piesă pe care Taylor o va lansa pe viitorul ei EP. În melodia „19”, Taylor Jules surprinde emoțiile și nuanțele de a avea 19 ani. Ea explică experiența de a avea 19 ani dintr-o perspectivă a bucuriei și a uneia care pare să vină dintr-un loc al dorului și tristeții. Încorporarea diferitelor tonuri în jurul vârstei de 19 ani face din piesa „19” o ascultare complexă și dinamică. Taylor scrie: „Trăind într-o lume de fantezie, când ai nouăsprezece ani”, ceea ce surprinde cu adevărat esența piesei, acea senzație agridulce transmisă în legătură cu a avea 19 ani.

Structura sonoră a piesei „19” permite transmiterea mesajului către ascultători. Utilizarea unui pian ușor și a unor sintetizatoare discrete în deschiderea piesei creează un ton pentru stilul de ascultare pe care această melodie îl va necesita. Aceasta fiind o experiență auditivă în care ești condus să gândești cu discernământ despre conținutul piesei. Odată ajunși în refren, se introduc noi instrumente care furnizează energie și volume pentru partea centrală a piesei. La trecerea în punte, ascultătorii sunt reintroduși la pianul ușor cu care am fost inițiați, făcându-ne să ne amintim tonul reflectiv cu care am început piesa.

Taylor Jules este o cântăreață și compozitoare talentată din Los Angeles, California. Taylor Jules și-a arătat curajul ca artist prin deschiderea ei atunci când vorbește despre boala autoimună. Dincolo de simplul fapt de a vorbi despre luptele ei, Taylor reușește să le reflecte în muzica ei pentru a-i inspira pe alții. Încă de când era copil, Taylor Jules a avut o afinitate pentru muzică și industria entertainment-ului. Acest lucru a determinat-o să înceapă să cânte încă de la vârsta de doar cinci ani. Crescând și dezvoltându-și sunetul propriu, Taylor Jules a fost inspirată de artiști precum Carole King și Aretha Franklin, printre alții. Astăzi, ea s-a maturizat și își onorează și își manifestă vocea autentică. Prin crearea muzicii și împărtășirea poveștilor personale, Taylor Jules speră să se conecteze cu alții.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți