Recenzie: 4 once – GIYA

Recenzie: 4 once - GIYA

Mai ales în zilele noastre, viața poate fi extrem de stresantă. Ne pierdem în atâtea lucruri încât abia mai avem timp să ne oprim și să mirosim florile. Între muncă, lupte personale, educație și relații, uităm să ne încetinim și să avem grijă de noi înșine din când în când. „Găsește-ți locul fericit” este ceva ce mulți oameni sugerează atunci când ai nevoie de un moment de răgaz de la viața de zi cu zi. Pentru GIYA, vara în orașul Londra este locul ei fericit; și asta este exact despre ce este cântecul ei ‘4 once’. Ea descrie cântecul ca o scrisoare de dragoste către orașul ei, locul și timpul în care poate simți bucuria pe care o dorește atunci când se simte tristă.

‘4 once’ este o combinație de sunete și genuri pe care GIYA le-a luat și le-a transformat într-o baladă Lo-Fi onirică și plină de suflet. Vocalele ei oneste și pure dau o senzație de poveste versurilor. Înstrumentația emană un vibe nostalgic, care te face să te simți fericit și relaxat, dar aproape melancolic în același timp. GIYA este autentică în acest cântec și asta îl face ușor de iubit. Vezi videoclipul muzical de mai sus pentru a o vedea pe GIYA în locurile ei preferate din Londra, oferindu-ne o imagine vizuală a ceea ce a scris acest cântec.

GIYA este o artistă din, ați ghicit, Londra! Ea are un sunet care nu poate fi descris în niciun alt mod decât că este al ei. ‘4 once’ este specific descris de GIYA ca fiind un ‘Sunet londonez’, și cel mai puțin întunecat cântec pe care l-a scris vreodată. GIYA urmează să lanseze în curând un EP intitulat ‘Odd Fish’. Iată ce a avut de spus GIYA despre muzica ei viitoare – “Este foarte, foarte autentică. Este sinceră și nu se perinde nicăieri. Se simte ca o mișcare îndrăzneață, care nu-mi oferă unde să mă ascund. E brutală uneori, dar sunt foarte, foarte mândră de ea.” Urmați-o pe GIYA cu linkurile de mai jos pentru a fi la curent cu călătoria ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți