Recenzie: About Me – BEUX LEVI

Recenzie: About Me - BEUX LEVI

Credite foto: Theodore Swaddling

„Despre mine” este o piesă introspectivă a artistului BEUX LEVI. Aceasta se întreabă și pune la îndoială ideile pe care le avem atunci când ne autoanalizăm. Pe parcursul piesei, pare că BEUX se străduiește să-și găsească identitatea și să-i găsească un sens sau o valoare. De asemenea, piesa explorează gândurile care apar atunci când încercăm să ne liniștim în fața inconfortului de a ne întreba realitățile actuale. Această piesă arată faptul că arta lui BEUX reflectă elemente ale muzicii pop contemporane, având totuși un sunet propriu. Muzica lui BEUX împărtășește anumite calități comune cu alte artiste pop relevante, precum ROLE MODEL.

„Despre mine” este o piesă impresionantă datorită caracteristicilor sale sonore. Piesa îmbină în același timp sunetele crude și acustice cu sunetele mai actuale ale muzicii pop electrice. Cruditatea pianului în deschiderea piesei ajută într-adevăr să se stabilească tonul. Astfel, ascultătorii sunt informați că piesa va avea substanță emoțională și va fi mai reflexivă. În timp ce piesa abordează unele concepte de auto-reflecție dificile, menține totuși un sunet calm și constant pe toată durata ei. Acest lucru oferă ascultătorului spațiul necesar pentru a se bucura de piesă și, în același timp, pentru a digera conținutul liric. Vocalele impresionante ale lui BEUX contribuie, de asemenea, la acest efect. Vocalele sale sunt clare, constante și delicate, făcându-le acompaniamentul perfect pentru instumentație și pentru întreaga piesă.

BEUX LEVI este un artist polivalent din Regatul Unit. Abilitățile lui BEUX ca artist includ atât compunerea cântecelor, cât și producția. BEUX are o experiență extinsă în turnee cu mai multe proiecte. Recent, el a parcurs un drum de descoperire muzicală, ceea ce îi alimentează acum procesul de realizare a muzicii sale actuale. Stilul lui Beux se încadrează în scena muzicii pop alternative. În timp ce se încadrează în acest gen, BEUX încearcă și să meargă dincolo de scena pop tipică pentru a lăsa o amprentă autentică cu un sunet proaspăt. BEUX mai are și alte single-uri lansate anterior, care evidențiază cu adevărat abilitățile și talentul său în producție. BEUX este artistul perfect pentru ascultătorii în căutarea unei muzici pop alternative proaspete, care să fie distractivă și introspectivă în același timp.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți