Recenzie: Adult – Eva Westphal

Recenzie: Adult - Eva Westphal

Fiind oameni, intotdeauna vom avea momente in care avem nevoie de cineva care sa aiba grija de noi si sa se asigure ca nu ne asteapta niciun rau. In ultimul single al lui Eva Westphal, „Adult”, ea creeaza un imn pentru a sta in picioare si a proteja pe cei care nu se pot proteja singuri. Melodia ei profund emotionanta picteaza imagini vii si face ascultatorii sa se simta calzi si in siguranta. Westphal exprima faptul ca a scris aceasta melodie ca pe o modalitate de a se intoarce la sinele ei mai tanar si de a o proteja de ceea ce stie acum ca adult. Melodia este frumoasa si excelenta in crearea unei ambianta sigure in care ascultatorii sa se simta in siguranta si protejati. „Adult” de Eva Westphal este cu siguranta o artistă spectaculoasă, o adevarata talentata care merita sa fie auzita.

Melodia pastreaza lucrurile simple cu instrumentele folosite. Versurile pot sa nu fie complexe, dar functioneaza mai bine in acest fel, deoarece permit imaginilor clare despre vorbitorul care are grija de persoana la care canta. Toate imaginile prezentate in melodie sunt dulci, cum ar fi pregatirea micului dejun sau insotirea pe drumul spre autobuz. S-ar putea sa nu para situatii serioase, dar asta e ideea. Toti avem nevoie de un anumit nivel de sprijin, chiar daca este vorba despre cele mai insignifiante situatii. Westphal are o voce atat de calda, iar asta face melodia sa fie convingatoare. Vocea ei, impreuna cu armoniile de fundal, perfecteaza experienta melodiei si te face sa vrei sa asculti pe vecie. In concluzie, „Adult” arata cu adevarat nivelul de talent pe care il are Eva Westphal si cat de multa iubire si devotament pune in munca ei.

Eva Westphal este o artistă stabilită în prezent la New York. Ea a inceput sa scrie muzica la varsta frageda de 13 ani si de atunci nu a mai incetat. Ea are multe influente de la nume mari, cum ar fi Fleetwood Mac, Taylor Swift, Boygenius, si altele, dar ea reuseste sa ia acea influenta si sa o faca propria ei stil muzical unic. Ea arata o pasiune puternica de a ajuta oamenii prin arta ei, sperand in special ca muzica ei poate resonanta in comunitatea LGBT+ pentru a gasi spatiul sigur de care au nevoie. Prin muzica ei, putem vedea cat de minunata este caracterul Evei Westphal si cat de dedicata este pentru mestesugul ei. Daca doresti pe cineva real si special, verifica mai mult din muzica Evei Westphal.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți