Recenzie: After Dark – ARIA

Recenzie: After Dark - ARIA

Au avut cel puțin o persoană care ne-a căutat doar atunci când avea nevoie de un umăr pe care să se sprijine – asta uneori e în regulă. Dar când se întâmplă de fiecare dată, ne putem simți obligați și copleșiți. Ei au suficientă încredere în noi să ne sune, și noi le acordăm timpul nostru. Single-ul lui ARIA, „After Dark”, vorbește despre a face timp pentru acea persoană, chiar dacă poate fi greu pentru noi, pentru că probabil ei ne văd doar ca pe un jurnal. Știu că suntem prizonieri cu secretele lor, așa că nu mai putem scăpa. Poate fi dificil pentru că ne pasă de acea persoană, dar oare simt și ei la fel? Sau suntem doar un sac de box pentru ei ori de câte ori au nevoie de noi?

Introducerea începe cu o scurtă melodie de chitară care duce la un ritm bazat pe percuție, însoțită de vocea lui ARIA. Vocile lui ferme se potrivesc cu versurile serioase despre a fi întotdeauna acolo pentru cineva atunci când au nevoie de noi. Tonalitatea vocii lui ARIA ajută cu mesajul deoarece pare că este îndoit între a se lupta cu el însuși și pentru cealaltă persoană. Acest lucru creează un efect greoi despre a purta emoțiile acestei persoane, care poate fi relatabil pentru ascultător. Peisajul sonor are un ritm pop melancolic, ușor de ascultat, cu o ritmică captivantă, în ciuda versurilor adânci. Tempoul este alert, ceea ce completează fluxul lui ARIA pe parcursul cântecului, care aprinde o senzație de adrenalină. Refrenul piesei te atrage imediat; mențiunile lui ARIA despre fostele sale iubite evidențiază un șir de puncte cheie care se potrivesc cu același ritm bazat pe percuție, care amplifică tensiunea. Ultimele linii se încheie cu o chitară electrică fină, creând o atmosferă sentimentală.

ARIA este un rapper, compozitor și producător. A fost student la Universitatea Americană și a refuzat oferte de burse pentru a se concentra asupra muzicii în timpul școlii. Lansările muzicale ale lui ARIA au adunat peste 30 de milioane de stream-uri pe platformele digitale. A devenit viral pe Global Shazam, Apple, iTunes, Deezer și a obținut primul loc în topul Hype Machine. ARIA a susținut un concert la KYS Fest în 2021, alături de alți artiști. El are peste 390 de mii de ascultători lunar pe Spotify și peste 5.9 mii de urmăritori. A lansat multe piese în trecut, precum „NO SLEEP”, „I’m Wrong” și „Watch It Burn”, și a avut succes continuu! El este un artist care merită verificat, așa că asigură-te că urmărești călătoria lui!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți