Recenzie: Alien – Kendruh

Recenzie: Alien - Kendruh

Sfârșitul unei relații implică sfârșitul multor lucruri – iubire împărtășită, discuții despre viitor și amintiri comune cu persoana pe care o țineai cândva aproape de inima ta. Cu toate acestea, pierderea cea mai evidentă și, probabil, cea mai dureroasă este golul provocat de acea persoană în viața ta în ansamblu. Cineva pe care îl cunoșteai într-un mod profund, speranțele și visurile lor, calitățile și defectele lor. Cel mai nou single al lui Kendruh, intitulat „Alien”, explorează acest sentiment, cu ideea că persoana pe care o cunoștea cândva este acum un străin pentru ea. Această metaforă este împletită în timpul cântecului, comparând distanța pe care o simte acum cu golul dintre Pământ și spațiu, și viteza cu care el a plecat cu viteza unei navete spațiale care se îndepărtează.

Lirismul și vocea plină de durere ale lui Kendruh strălucesc în acest cântec. Acordurile simple de pian și tobele pulsatoare din fundal permit ascultătorului să simtă clar emoțiile ei fără nicio distragere. Acest lucru evidențiază metaforele și comparațiile lui Kendruh incluse în acest cântec. Refrenul scoate în evidență sentimentele ei, când cântă: „Ce ar face el cu numai un om ca mine / Ce i-aș putea aduce acum că are universul / Un străin, acum / El este acum un străin”. Ea simte disconectarea dintre ea și dragostea ei de altădată și explică cum sunt acum oameni complet diferiți în lumi complet diferite.

Kendruh este o cântăreață-compozitoare canadiană din Mississauga, un oraș din Ontario. Ea a câștigat o urmărire de peste 3.000 de ascultători lunari pe Spotify și a lansat single-uri începând cu sfârșitul anului 2021, primul ei single fiind intitulat „Nightmares”. Ea a fost numită „Cea mai bună artistă nouă solo” a anului 2022 la Canadian Music Week, o conferință muzicală care are loc la Gala Premiilor Muzicale în orașul ei natal. Muzica ei și profilurile sale de social media au aceeași vibrație distopică și edgy, arătând că stilul și aura ei sunt consistente în întreaga sa prezență online. Asigură-te că o urmărești pe rețelele de socializare de mai jos, pe măsură ce Kendruh se lansează în călătoria ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți