Recenzie: All My Friends H8 U – Gabby Orr

Recenzie: All My Friends H8 U - Gabby Orr

Ultimul single al lui Gabby Orr este un imn plin de foc și conține versuri amuzante și o producție puternică. „All My Friends H8 U” povestește despre o perioadă în care ea întreținea o relație cu cineva care era evident toxic pentru ea, dar a ignorat avertismentele tuturor prietenilor săi. De-a lungul versurilor, piesa descrie o dinamică nesănătoasă în care partenerul său era o bombă cu ceas. Orr nu știa niciodată dacă aceștia o vor trata într-un mod corect și vor fi de bună dispoziție, sau dacă vor exploda și o vor demola. Persoana respectivă știa clar cum să o manipuleze și să o convingă să rămână alături de ea, spunând exact ce trebuia atunci când mergeau prea departe. Prietenii lui Orr au văzut prin toate și au urât partenerul său, dar ea i-a ignorat pentru că era orbită de infatuare. În refren, ea dezvăluie refrenul: „All my friends hate you // And I know I should too // Can’t change who you are // And that’s the worst part // All my friends hate you // Nothing left to lose // You’re so bad for my heart // Yeah it broke from the start.” Orr a început să vadă partea mai întunecată a acestei persoane și a concluzionat că ei au fost doar născuți să se comporte în acest fel. Ei sunt în mod inherență manipulativi și abuzivi emoțional și nu este nimic ce poate face ea să schimbe acest lucru. Ea își dă seama că erau sortiți eșecului de la început și că această persoană îi face rău. Ea și-a frânt propriul inimă căzând în plasa lor și își dorește doar să fi ascultat de prietenii săi. „All My Friends H8 U” este o eliberare catartică nu doar pentru Orr, ci și pentru orice ascultător care a trecut prin același tratament din partea cuiva despre care credeau că îi iubește. Este incredibil de cinstită și poate deșchide ochii celor care s-ar putea afla într-o relație toxică de acest gen, făcând-o o piesă memorabilă pentru fiecare ascultător.

„All My Friends H8 U” utilizează o producție energică de pop-rock pentru a sublinia versurile pline de anxietate cântate de-a lungul piesei. Piesa începe cu versurile înfundate ale lui Orr cântând „all my friends hate you”. Vocea ei reverberază în timp ce o chitară electrică lentă este acordată cu efect vocal repetat. Odată cu începerea versului, chitara dispare temporar și apoi revine cu bătaia sintetizatoarelor. Producția menține acest instrumentar pe parcursul versului în timp ce vocile puternice ale lui Orr îi ghidă pe ascultători prin versurile directe. Când atinge refrenul, producția explodează odată cu introducerea tobelor energice combinate cu chitară electrică și bas. Odată ce piesa trece la cel de-al doilea vers, muzica revine la producția originală, menținând o structură constantă a piesei. După puternicul al doilea refren, puntea calmează piesa pentru ultima dată doar cu riff-ul de chitară delicată și vocile văzduhite ale lui Orr. Subtil, bătăile sintetizatoarelor încep să creeze o atmosferă în fundal pe măsură ce ascultătorii anticipă explozia finală în refren. La sfârșitul piesei, aceasta se estompează cu doar chitara, încheind piesa într-un stil clasic pop-rock. „All My Friends H8 U” este piesa perfectă de ascultat după o despărțire neplăcută, care conține o ritmă contagioasă la care este imposibil să nu vrei să dansezi.

Gabby Orr este o cântăreață și compozitoare din Ohio, stabilită acum în Nashville. În 2018, a lansat primul său single, „Unseen”. De la debutul ei, a lansat mai multe single-uri, „All My Friends H8 U” fiind primul ei lansat în 2023. În iulie 2022, a lansat primul ei EP cu patru piese intitulat „Even Good Things Will End”. Muzica lui Orr este o combinație de „beaturi noir, voci cu tentă de vânt și versuri pătrunzătoare” care reflectă în mod minunat experiențele sale personale într-o manieră de neuitat. Ea nu dă semne că vrea să încetinească și continuă să lanseze muzică convingătoare și atrăgătoare care atrage noi fani devotați.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți