Recenzie: All My Ghosts – Sarah von Reis

Recenzie: All My Ghosts - Sarah von Reis

„All My Ghosts” de Sarah von Reis este o piesă etereală despre descoperirea de sine, emoții intense și iubire. Sarah își dezvăluie în totalitate vulnerabilitatea. Folosește metafore precum „Am stat ascunsă pe Lună, dar acum Pământul te cheamă” pentru a descrie redescoperirea de sine. Chiar și cu un nou simț al identității și înțelegerea trecutului care ne-a adus aici, toți avem umbre din trecut. Aceste umbre sunt nemuritoare și nicio rugăciune, foc sau tablă ouija nu le poate șterge din orbita noastră interioară. Atunci când suntem bântuiți de aceste umbre ale iubiților din trecut, ar fi ușor să ne ascundem sub cearșaf și să așteptăm răsăritul soarelui, dar de ce să ne temem de trecut când putem să-l acceptăm. Această piesă este despre sărbătorirea deciziilor trecutului nostru care ne-au adus până în ziua de astăzi, chiar dacă această călătorie nu a fost deloc ușoară. Recunoaștem aceste umbre ca fiind prietenii noștri care au trăit în fiecare zi de viață, în fiecare moment de iubire, în fiecare sentiment de durere, alături de noi, așadar, în loc să lăsăm trecutul care nu este atât de mort și îngropat să ne consume, să luăm aceste umbre de mână și să dansăm până când nu ne mai pot bântui.”

Într-o piesă despre umbrele trecutului nostru, nu este de mirare că Sarah von Reis ne captivează cu vocile sale înspăimântătoare și instrumentalele interstelare care ne poartă într-o călătorie dincolo de această realitate. Având o notă de melancolie și vulnerabilitate, „All My Ghosts” rămâne optimistă și de neuitat. Există o notă de speranță în întunericul său. Această piesă are o puterea remarcabilă de a se raporta la toți cei care o ascultă. Este piesa la care poți plânge în duș și pe care o poți asculta cu geamurile deschise în mașină, cu o zâmbet răsare. Intervalul vocal al lui Sarah este impecabil și inspirător. Orice ar avea de spus, vrem să o ascultăm, din nou și din nou.

Sarah von Reis este o cântăreață și compozitoare suedeză din Gothenburg. Dragostea sa pentru muzică a fost inspirată de limbajul melodic al jazz-ului suedez și al indie pop-ului cu care a intrat în contact în adolescență. Are o pasiune profundă pentru a povesti povești și asta este evident prin versurile sale fermecătoare, atrăgătoare și sincere. În fazele inițiale ale activității sale artistice, Sarah a făcut parte din grupul iconic Dolly Style. Apoi a plecat pe cont propriu pentru a-și urmări visul de a deveni artistă solo, iar primul ei single a fost difuzat la televiziunea națională suedeză. Debutul său EP va fi lansat în martie 2023 și abia așteptăm să luăm toate umbrele de mână în timp ce ascultăm și dansăm în buclă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți