Recenzie: All My Relations – Will Evans

Recenzie: All My Relations - Will Evans

Ultimul single al lui Will Evans este o piesă veselă compusă din versuri care discută despre adevărul delicat că viața e trecătoare și poate scăpa într-o clipă de neatenție. „All My Relations” a fost scrisă după ce Evans a trecut printr-o experiență aproape de moarte, când s-a aproape înecat în timp ce făcea surf, iarna, în recea mare a New England-ului. După ce a supraviețuit acestui eveniment înfricoșător, el a început să privească viața, și viața de apoi, cu o altă perspectivă. Evans i-a imersat pe audiență în această clipă suprarealistă începând primul vers cu versurile: „Oh, copilul meu, poți simți că se apropie // Valuri peste mare // Îmi închid ochii în momentul în care se izbește // Spune-mi ce înseamnă”. Deși acest lucru poate părea o metaforă pentru ascultătorul simplu, el se referă direct la experiența întunecată. Pe măsură ce piesa continuă, Evans recită versuri care indică gândurile sumbre care i-au trecut prin minte în timp ce credea că acelea ar fi fost momentele lui finale. În refren el cântă: „Mă simt că cad în afara zonei de acoperire // Pot auzi spiritele care mă cheamă // Trebuie să părăsesc trupul meu // Toate legăturile mele vin să mă întâmpine.” Gândurile lui erau îngrijorător de liniștite, aproape acceptându-și soarta mortală. Pe moment, el credea că fusese deja plecat și era pregătit să plece. Din fericire, nu era momentul lui și a supraviețuit. Acum, Evans își folosește experiența pentru a răspândi mesajul său de speranță și pentru a oferi confort fanilor care se pot regăsi în cuvintele lui. Este un subiect sensibil care nu este des întâlnit în acest gen, dar Evans îl explorează într-un mod elegant, demonstrându-și înțelepciunea prin scrierea ingenioasă a piesei.

„All My Relations” este o piesă indie-pop motivantă care umple natural ascultătorii cu o speranță neclintită. Producția are un element aerisit, puțin plajă, autentic pentru sunetul lui Evans și redă perfect povestea de inspirație. Versul începe cu o chitară acustică care folosește un model unic de strumming, atrăgând atenția asupra fiecărei note în parte. În același timp, un pian creează un efect subtil de sunet sintetizator care oferă o notă angelică. Când Evans începe să cânte, ascultătorul este întâmpinat de vocile lui puternice, dar liniștitoare, care amplifică și mai mult atmosfera ușoară. În refren, muzica se intensifică odată cu adăugarea tobelor și a unui banjo. În contrast cu versurile conduse de chitară, refrenul se bazează în mare măsură pe tobe, creând un efect exploziv în producție. În „All My Relations”, Evans ghidajează fără efort ascultătorul prin melodia sa captivantă, versurile poetice și melodia contagioasă. Talentul și personalitatea sa plină de bucurie sunt rarități în industrie, iar muzica lui merită să fie adăugată în orice playlist optimist.

Will Evans este un cântăreț, compozitor și baterist. El și-a început cariera ca lider al trupei de rock tradițional Barefoot Truth. În 2012, trupa a intrat într-o pauză și continuă să susțină concerte de reuniune din când în când. În 2013, Evans a lansat albumul său solo de debut, Wishin’ Well. Ca artist solo, el a lansat trei albume de studio, un album live și un EP. „All My Relations” este a doua piesă de pe EP-ul său, Spirit, care a fost lansat în decembrie 2022. În prezent, el se află în turneu în Statele Unite, așa că verificați rețelele sale de socializare dacă vine într-un oraș aproape de voi. Evans nu este doar un artist talentat, ci și un filantrop dedicat. Misiunea sa este de a construi și de a întări conexiunile umane pentru a crea o comunitate care promovează optimismul. Accesați site-ul său pentru a afla mai multe informații despre activitatea lui caritabilă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți