Recenzie: All or Nothing – Izzy T

Recenzie: All or Nothing - Izzy T

„All or Nothing” este un imn încrezător și pozitiv cu conotații sexuale, la fel de senzual precum este și autonomizant. Autonomizarea și dăruirea în față celor mai profunde dorințe pot lua multe forme. Uneori, acest lucru poate fi găsit în plăcerea pe care o primești de la o altă persoană. Pe măsură ce întâlnești o altă persoană și poți simți cum dorințele tale se împletesc, îți dai seama de lucruri noi despre tine însuți. Îți dorești senzațiile fizice profunde pe care ți le oferi și le primești în egală măsură. Aceste sentimente noi sunt la fel de mult despre tine și despre căutarea dorinței noastre, precum și despre a te simți bine în prezența cuiva. Pe măsură ce îi faci pe această altă persoană să se simtă bine și ei fac același lucru pentru tine, îți dai seama că vrei să pui totul în această viață autonomizantă. Nu mai vrei să te oprești, deoarece știi că această experiență îți va consolida încrederea proaspătă.

Single-ul lui Izzy T este un imn încredințat de rock alternativ, cu variații instrumentale și melodice unice și captivante. Livrările vocale expresive ale lui T pun o panglică frumos înfășurată peste acest single punk cu conotații sex-positive. Cu fiecare exclamație de autonomizare și detaliu plin de plăcere, vocile ei te conving de fiecare dată. Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestui single este schimbarea abruptă făcută pentru pod, la jumătatea acestuia. Acest pod îmbrățișează cu adevărat tonul sexy al naturii melodice și lirice a acestui single. Începutul său brusc permite ascultătorului să simtă și să audă mai mult în gândirea și schimbarea de încredere a artistei. Instrumentația are riff-uri de chitară și ritmuri de tobe răspândite în toată melodia. Fiecare lovitură și ritm emană pasiune senzuală în timp ce T cântă un alt vers captivant.

Izzy T este o cântăreață și textieră britanică-iraniană care a impresionat deja lumea cu hiturile sale autonomizante. Are o bază de fani dedicată din întreaga lume datorită modului în care piesele sale devin populare. Ea are o istorie remarcabilă și o prezență actuală în peste 22 de emisiuni de radio din întreaga lume. Muzica ei a fost prezentată în playlist-uri de emisiuni radio bine acreditate, precum Misfits 2.0 și Rock Right Now. Unul dintre cele mai de succes aspecte ale carierei sale a fost diversitatea colaborărilor la care a participat, cum ar fi articolele din Billboard, Rolling Stone și difuzările la BBC Radio 1. Este cunoscută și pentru multele ei spectacole live în întreaga lume, în locații precum Pride și Hotel Cafe din Los Angeles. Și-a făcut un nume și pe social media și și-a menținut fanii dedicati prin acest mijloc. Nu uitați să o urmăriți pe rețelele de socializare și să ascultați „All or Nothing”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți