Recenzie: All The Things You’d Ruin – Meg Smith

Recenzie: All The Things You'd Ruin - Meg Smith

Cu cel mai recent single al său, Meg Smith își uimește ascultătorii cu o producție de neuitat și versuri inteligente. „All The Things You’d Ruin” este o piesă strălucitoare care descrie frica de a pierde persoana iubită și totul ce ar fi afectat dacă ar pleca. Smith este îndrăgostită nebunește de partenerul său, dar nu poate împiedica teama ca ei să plece. Ea își introduce aceste sentimente vulnerabile în pre-refren atunci când cântă: „Oh nu, ți-am arătat melodia mea preferată// Acum nu o pot asculta dacă pleci// Și continui să ceri să îți întâlnesc mama// Dar vei ruina totul dacă lucrurile merg prost.” Cu aceste versuri, ea ilustrează faptul că partenerul său pare să fie implicat în totalitate. Sunt interesați de muzica ei preferată și vor să își întâlnească familia. Pentru Smith, acest lucru este foarte entuziasmant, dar adaugă și un nivel suplimentar de anxietate. Ea își dorește ca relația să reziste, dar se teme de nivelul de distrugere pe care plecarea lor ar provoca-o. Pe tot parcursul refrenului, ea listează diferite lucruri care ar fi distruse, indiferent cât de vitale sau banale ar fi. Ea include activități precum comandarea de mâncare la domiciliu, cântatul la karaoke și chiar locuri precum Washington Square Park. Dar ea include și momente monumentale majore, precum fiecare sărut la prima întâlnire de atunci înainte și fiecare weekend, niciodată să fie savurate din nou. Referindu-se la versul din pre-refren referitor la melodia ei preferată, ea menționează de asemenea numele „Taylor Swift” ca ceva ce ar fi distrus. Ca o Swiftie împătimită, aceasta face ca piesa să fie și mai ușor de înțeles și de simțit în propriile mele gânduri și sentimente. Asemenea ei înșiși, Smith a scris o cantitate semnificativă de detalii personale în piesă, transmitându-și emoțiile sincere și vulnerabile. Acest lucru este o raritate în gen, deoarece mulți artiști optează pentru versuri vagi în muzica lor. În schimb, Smith își ia o pagină din cartea lui Swift și își deschide inima în această piesă incredibilă. Prin „All The Things You’d Ruin”, Smith demonstrează că nu este doar o interpretă fenomenală, ci și o textieră talentată, care are potențialul de a se remarca ca una dintre cele mai mari compozitoare din industrie.

„All The Things You’d Ruin” este epitaful unei piese pasionale de alternative pop-rock, completă cu o chitară electrică plină de mister și versuri sensibile. Smith pornește piesa cu un riff lent de chitară electrică care amintește de genul pop rock din anii 2000. Acesta pregătește scena pentru piesa emoțională, familiarizând ascultătorul cu atmosfera plină de necaz. După câteva măsuri, vocile îngerești ale lui Smith încep și bateriile sunt introduse în timp ce chitara continuă în fundal. În pre-refren, producția se intensifică cu chitara atenuată și o ușoară creștere a ritmului. La sfârșitul pre-refrenului, Smith oferă o notă înaltă remarcabilă care creează tranziția perfectă către refrenul plin de energie și foc. Produția se schimbă într-un echipament de viteză superioară pe măsură ce chitara electrică revine și ritmul crește și mai mult. Ascultătorul nu poate să nu vrea să strige împreună cu versurile antrenante. La sfârșitul refrenului, tranziția instrumentală către vers se compune din diferite sunete care întăresc și mai mult tema Y2K. Mai mult decât atât, vizualizatorul care o însoțește completează acest aspect, cu un videoclip granulat pe străzile din Brooklyn și Smith îmbrăcată în modă din anii 2000. Piesa este prima piesă de pe cel mai recent EP al său, Rom Com Pop, un proiect inspirat de această eră muzicală și de comedii romantice. Creativitatea lui Smith este imensă cu amestecul vizualurilor și al muzicii. Ea redă perfect tema Y2K în timp ce rămâne fidelă artei sale, exemplificându-și talentul inconfundabil.

Meg Smith este o cântăreață și compozitoare independentă din Los Angeles, CA, stabilită acum în Brooklyn, NY. Ea a scris și a interpretat muzică începând de la vârsta de 13 ani. Este cunoscută pentru textele ei inteligente și sincere care rezonază cu ascultătorii. Folosește hook-uri pop memorabile și producție indie rock pentru a crea piese de neuitat. În 2020, a lansat single-ul de debut, „Cool 4 U”, care a fost ulterior inclus în primul său EP, American in Paris. EP-ul a fost urmat de single-ul său din 2021, „Cross My Heart I Hope U Die”, care a adus un succes masiv. Are peste 7 milioane de stream-uri pe Spotify doar. Piesa este acum melodia de temă a seriei de televiziune vampir EZRA de pe Apple TV și a fost prezentată în sezonul 2 al serialului original Netflix, Ginny and Georgia. În ciuda debutului recent, Smith și-a făcut deja un nume important cu spectacole sold-out la Hotel Café din Los Angeles și cu un articol în Wonderland magazine. Cea mai impresionantă realizare, ea este recenta câștigătoare a premiului BMI Charlie Feldman, consolidându-și poziția meritată în industrie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți