Recenzie: All We Got – Loveta

Recenzie: All We Got - Loveta

Loveta a creat o piesă cu adevărat impresionantă și creativ unică cu „All We Got”. Aceasta combină inspirația actuală pop cu sunetele trecutului. Împreună, aceste două aspecte creează un sunet unic care îi face pe ascultători să dorească să rămână pe parcurs. Este piesa perfectă pentru a te simți bine, atunci când ai o atractie sau abia începi o relație. Piesa dezvăluie în secretul minții tale dorința ca această relație nouă să dureze, în timp ce încerci să găsești o modalitate de a savura prezentul.

„All We Got” începe cu o chitară rapidă, iar ascultătorii sunt introduși în vocea lui Loveta. Puțin după aceasta, înainte de refren, chitara este dublată de o chitară bas, introducând astfel ritmul piesei. La refren, instrumentalele piesei devin mai substanțiale și dezvăluie complexitatea acesteia. Complexitatea și instrumentalele unice ale refrenului evidențiază cu adevărat talentul muzical și de compoziție al lui Loveta. Podul muzical scoate în evidență, de asemenea, acest talent, deoarece acesta adoptă un sunet complet nou în această scurtă parte a piesei. Podul conține sintetizatoare și un sunet mai electric, diferit de ceea ce este auzit în majoritatea piesei. După pod, ascultătorii sunt readuși la sunetele familiare care alcătuiesc majoritatea piesei, acompaniate de vocea puternică a lui Loveta, pentru a o încheia.

Loveta este o artistă din Noua Zeelandă care are un imens talent muzical și liric. Instrumentalele ei aduc ceva nou pe masă, în timp ce utilizează în continuare referințe trecute și contemporane. Un artist contemporan cu un sunet foarte similar cu al lui Loveta este Dua Lipa. Loveta își stabilește propria prezență cu aspectele unice ale compoziției sale, deoarece ascultătorii nu se simt niciodată plictisiți, ci mai degrabă interesați. Versurile lui Loveta dovedesc întotdeauna să fie perspicace și relevante. În ansamblu, discografia lui Loveta este impresionantă și merită ascultată.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți