Recenzie: All You Need Is Love – Nicky Romero x Nico Santos x Jonas Blue

Recenzie: All You Need Is Love - Nicky Romero x Nico Santos x Jonas Blue

Nicky Romero, Nico Santos și Jonas Blue se unesc pentru a crea melodia de ridicare a verii cu „All You Need Is Love”. Nu este niciodată prea târziu în viață să pleci și să începi de la zero. Mulți oameni rămân în dinamici nesănătoase din frica de a fi singuri mai mult decât din dorința de a găsi fericirea eternă. Te lupți pentru a păstra o relație în viață deoarece te-ai pierdut pe tine însuți pentru a face pe cineva altcineva fericit, și asta trebuie să însemne ceva. O cupă goală nu poate umple alta, așa că atunci când oferi tot ce ai cuiva care nu se supără să te golească, te simți mai singur decât dacă ai fi cu adevărat singur. Daunele pot fi ireparabile dacă nu ai încredere în tine însuți și speranța că ești de ajuns pe cont propriu. Este în regulă să pleci; este în regulă să începi de la zero; este în regulă să te alegi pe tine. Tot ce ai nevoie în viață este iubire, iar iubirea care depășește totul este iubirea pe care o ai cu tine însuți.

Nicky Romero se întoarce la Virgin Records/Universal Music lansând melodia sa înălțătoare de dans-pop „All You Need Is Love”. Romero s-a asociat cu Jonas Blue, un nume cunoscut în muzica dance-pop, și cu talentatul cântăreț/producător Nico Santos pentru a ne oferi melodia verii. Combinând viziunile și experiențele lor unice, această colaborare este pur și simplu magică. Deschizându-se cu vocile adânci care se ridică deasupra melodiilor organice, melodia crește treptat către un crescendo progresiv cu un refren pe care nu poate fi descris decât ca fiind euforic. Santos dă viață versurilor pline de speranță, în timp ce abilitățile de producție ale lui Romero și Blue jonglează în mod magic între genurile electronice și pop. „All You Need Is Love” a avut premiera pe scena principală a festivalului Ultra Music și lansarea mult așteptată este în sfârșit aici. Această piesă conține un mesaj care trebuie să fie adânc înrădăcinat în mintea tuturor. Nico Santos nimerește exact cu descrierea sa că piesa „este un avertisment pentru toți: chiar și atunci când te confrunți cu mari provocări și treci prin momente întunecate, ar trebui să crezi că timpuri mai bune vor veni și trebuie să ai încredere în puterea și iubirea pe care o ai în tine pentru a te ajuta să ajungi acolo”.

Nicky Romero a cucerit lumea cu succesele sale timpurii care au demonstrat rapid că talentul său este într-o continuă evoluție și a venit pentru a rămâne. El a colaborat cu unii dintre cei mai mari nume din industrie, după lansarea casei sale de înregistrări Protocol Recordings în 2012. Romero continuă să demonstreze capacitatea sa de a transforma tot ceea ce atinge în aur și continuă să depășească limitele cu fiecare concept de spectacol și nouă lansare, instaurându-se pentru totdeauna ca un icon al muzicii dance. Nico Santos este un cântăreț, compozitor și producător excepțional. Versatilitatea sa cuprinde genuri de la pop la hip-hop, R&B și muzică de film. El a descoperit și a folosit o libertate care poate veni doar din urmarea unui flux, ceea ce i-a adus peste 1 miliard de stream-uri globale de la fanii săi loiali. Până acum, cariera lui Jonas Blue a fost de-a dreptul uimitoare, iar efectul său s-a resimțit în întreaga lume. Înregistrările sale au fost certificate platină de peste 130 de ori în întreaga lume. Blue și-a consolidat numele ca DJ de pe scena principală și artist pop de top. Cele trei forțe extraordinare au lucrat cu succes să creeze această înregistrare uimitoare care evidențiază farmecul și geniul lor artistic colaborativ. Pe măsură ce vara înaintează și soarele încălzește, amintește-ți de „All You Need Is Love” și lasă această piesă să cânte în mod repetat!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți