Recenzie: Almost – Ema Sid

Recenzie: Almost - Ema Sid

„Almost” este o piesă pop ușoară, care aduce aminte de o relație trecută. Prin intermediul acestei piese, ascultătorii pot vedea că solista Ema Sid, probabil, nu a găsit încă închiderea relației despre care scrie. De-a lungul piesei, există un model al privirii înapoi a lui Ema, încercând să înțeleagă ce s-a întâmplat. În acest fel, Ema dezvăluie cât de confuze și contradictorii sunt cu adevărat sentimentele sale. Ascultătorii primesc, de asemenea, o imagine despre convingerea falsă pe care Ema a avut-o odată că lucrurile se vor rezolva. „Uite, am reușit, aproape am reușit”, le spune ascultătorilor, într-adevăr, emoțiile cu care se luptă Ema în această piesă personală.

Piesa are o formă foarte ușoară. Se simte ușoară datorită instrumentelor pop blânde, împreună cu vocea dragă a lui Ema. Piesa începe cu acorduri ușoare de chitară și versuri care dezvăluie faptul că solista are sentimente nostalgie și se uită înapoi la o relație trecută. După primul vers, tensiunea începe să crească pe plan liric și instrumental, până la refren. Refrenul are cea mai mare greutate emoțională, dezvăluind tristețea și speranța eșuată pe care Ema a avut-o în legătură cu această relație. Deși piesa se încheie, rămâne în discuție dacă Ema a primit sau nu și ea închiderea emoțională. Pare că înțelege anumite aspecte despre această relație, dar în același timp are încă sentimente nerezolvate. Aceasta creează un final interesant și provocator pentru ascultători, care îi face să reflecteze la piesă chiar și după ce s-a terminat.

Ema Sid este o cântăreață-compozitoare care își folosește vulnerabilitatea unică pentru a ajunge la public. Vulnerabilitatea și sinceritatea ei conferă pieselor sale o tonalitate confortabilă și plăcută. Ema lucrează la această pasiune încă de la vârsta de paisprezece ani. Scrierea de cântece a fost anterior ceva foarte personal pentru ea, dar recent a decis să se expună și să-și expună muzica publicului. În total, Ema a lansat trei single-uri. „Almost” este cel mai recent single pe care solista l-a lansat. Atât single-urile anterioare ale lui Ema, cât și noua piesă „Almost” evidențiază talentul ei de compoziție, înconjurat de instrumente pop blânde.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți