Recenzie: alone with me – Julia Alexa

Recenzie: alone with me - Julia Alexa

Julia Alexa’s „alone with me” reflectă o însemnare dintr-un jurnal pe care, din păcate, o cunoaștem prea bine, acel ghem întreg din mintea noastră care se oprește doar atunci când adormim în cele din urmă, sau acel text lung pe care îl scriem în aplicația noastră de notițe și pe care cel mai probabil nu îl vom trimite niciodată. Această piesă înfricoșătoare de melancolie cuprinde sentimentul profund al singurătății atunci când îți pui întregul tău suflet, corp și minte într-o persoană și ea te dezamăgește. Este sentimentul indescriptibil al goliciunii după ce te-ai lăsat să aluneci pentru a fi ceea ce cineva consideră a fi persoana perfectă și când acea persoană pleacă, nu mai recunoști nimic din tine în oglindă. Când ai iubit pe cineva mai mult decât ai crezut vreodată că este posibil și îți frânge inima, este ușor să te acuzi pe tine însuți și să te convingi că nu vei fi niciodată suficient de bun. Ne agățăm de trecut pentru că construim ziduri tot mai înalte după fiecare decepție și ne gândim la persoana optimistă pe care au întâlnit-o, care era suficient de naivă să își ofere sufletul pentru a-l ajuta să-și găsească pe al lui. Nu ne putem închipui o lume în care nu suntem împreună la final, pentru că durerea și suferința trebuie să merite, și nu credem că există o altă dragoste ca aceasta în povestea noastră. Ne dorim un ultim apel telefonic, o ultimă noapte împreună, și doar o șansă în plus de a dovedi că suntem demni. Îl vom primi în orice doză vrea să ne ofere pentru că vrem să simțim altceva decât durere, chiar și pentru o noapte, chiar și pentru un moment.

„alone with me” este o piesă emotională, cu un stil alt-pop. Julia Alexa s-a inspirat dintr-o experiență reală a sentimentului de singurătate și goliciune după ce cineva i-a frânt inima. Povestea vulnerabilă se strecoară peste pianul întristat și simți greutatea fiecărui cuvânt pe care ea îl rostește. Julia oferă confort ascultătorilor săi într-un moment în care nimic nu are sens. Ea vrea ca publicul să știe că a trecut prin asta și înțelege cât de greu poate fi chiar să te ridici din pat când încerci să-ți vindeci propria inimă pe care altcineva a distrus-o. Odată cu vocea ei impresionantă și muzica profundă și sufletească, a creat un spațiu sigur pentru 3 minute în care găsim alinare în faptul că nu suntem singuri în sentimentul de a te simți singur. „alone with me” conține toate cuvintele pe care am dorit să avem curajul să le spunem, și ne permite să simțim toate lucrurile pe care le-am înăbușit. Vindecarea începe în momentul în care apăsăm play.

Julia Alexa este o artistă independentă din Elveția. Când nu cântă și nu compune melodii, studiază științele farmaceutice la ETHZ. La doar 21 de ani, ea are o înțelegere atât de profundă a vieții și iubirii, iar sufletul său bătrân se regăsește în tot ce creează. Julia cântă la pian și își perfecționează talentul încă de la vârsta de 13 ani, iar pasiunea ei pentru muzică și talentul ei necizelat a crescut o dată cu timpul. Ea este inspirată de alți creatori mici online și a început să posteze coveruri și muzică originală pe Youtube. În 2019, a început să scrie, producă și să lanseze propriile sale melodii, unde a fost primită cu brațele deschise în comunitatea lofi. Julia a găsit cu adevărat locul său în scena pop tristă și relaxată, iar piesele sale au adunat peste 40 de milioane de stream-uri numai pe Spotify. După numeroase colaborări de succes și un EP care a arătat talentul ei ca textier și producător muzical, Julia cucerește anul 2023 și planifică să lanseze albumul său complet, iar „alone with me” este primul single de pe acesta, așa că ne putem imagina doar ce va urma. Urmați-o pe Julia mai jos pentru a face parte din călătoria sa incredibilă și pentru a fi primul care află când lansează muzică nouă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți