Recenzie: Alright – Charlotte Sands

Recenzie: Alright - Charlotte Sands

Noul cântec al lui Charlotte Sands, intitulat „Alright”, este imnul perfect pentru noi, outsiderii. Ea afirmă în mod profund că nu este nimic în neregulă să nu te simți bine. Indiferent cât ne străduim, nu există un remediu clar pentru a ne simți în locul potrivit. Ne putem imagina într-o țară îndepărtată, lăsând stelele să dicteze emoțiile noastre zilnice, emanând încredere sperând că într-o zi se va stabili, sau să ne unim mâinile și să trimitem o rugăciune într-un loc necunoscut. Ne convingem că este o situație circumstanțială și că în momentul în care ne mutăm în aceste locuri, lăsăm acel job, intrăm într-o relație mai bună, totul va fi diferit… dar nu întotdeauna este cazul. Uneori trebuie să fim confortabili în situații inconfortabile. Suntem cine suntem și doar pentru că nu suntem pe aceeași lungime de undă ca restul, suntem exact în locul în care trebuie să fim. Toată lumea are lucruri în viața lor pe care și-ar dori să le schimbe, fie că sunt interne sau externe, dar unii oameni sunt mai buni la purtarea unei măști false și la convingerea lumii că sunt perfecți. Aceste măști pe care oamenii le poartă ne fac să ne simțim neadecvați, pierduți și fără speranță, dar uneori este mai bine să îți arăți emoțiile pe față, să îți înfrunți problemele direct și să fii exact cine ești în loc să te prefaci. Pretinderea împiedică vindecarea. Nu este nimic în neregulă să nu te simți bine. Este în regulă să nu te simți bine. Momentul nostru va veni și auto-recunoașterea la momentul cel mai greu înseamnă să te apreciezi cu fiecare mică victorie.

Charlotte a scris „Alright” când era într-un moment foarte dificil în viață. Se simțea fără speranță pentru viitor și acest sentiment a început să o izoleze. Era singură în pandemie, având doar gândurile și o melodie. „Alright” reflectă o evoluție clară în muzica sa. În loc de pop și rock, ea a renunțat la inhibiții și a creat o melodie frumoasă, plină de vulnerabilitate. Acesta este un cântec cu care toată lumea se poate identifica. Este atât de reconfortant să știi că nu ești singur în sentimentul de singurătate. Integrarea este ceva la care multe persoane tânjesc doar pentru a realiza că niciodată nu ar trebui să îți schimbi identitatea. Faptul de a fi exact cine ești este singura modalitate de a te simți liber. Grupul cel mai căutat este cel format din toți outsiderii care știu că puterea lor cea mai mare este de a nu se schimba pentru nimeni. Oamenii vor mereu să se potrivească într-o anumită tipologie sau să fie percepuți într-un anumit fel, dar când îi urmărim pe cei care au ceea ce alții doresc, ei caută cu ochii în camera atrăgându-i altceva decât acel lucru. Ciudățeniile noastre sunt magia noastră. Poți căuta în acest univers, dar într-o zi, indiferent cât de mult va dura, vei descoperi că ceea ce căutai a fost întotdeauna în tine.

Charlotte Sands este o cântăreață/cantautoare de muzică pop/rock din Nashville. A fost inspirată încă de la o vârstă fragedă de artiști precum Michelle Branch, care puteau reda o poveste într-un detaliu atât de mare și captabil publicul de la început până la sfârșit. Charlotte și-a dorit întotdeauna să creeze un spațiu sigur la spectacolele sale, unde oamenii să poată scăpa de realitate pentru o perioadă și să fie liberi să danseze și să cânte într-o mulțime înconjurată de alți oameni care sunt acolo din aceeași motiv. Originară din Massachusetts, Charlotte s-a mutat la Nashville la vârsta de 18 ani pentru a-și urmări visurile, și deși a fost provocator pe alocuri, susține că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată. A folosit pandemia pentru a-și perfecționa talentul și a lansat muzică incredibilă care i-a oferit fanilor săi o evadare luminoasă într-o lume întunecată. Cu peste 135 de milioane de streams și cu un turneu de mare succes, Charlotte schimbă jocul în industria muzicală și viața a atâtor persoane care și-au regăsit în sfârșit sentimentele puse în cuvinte. Charlotte Sands este cu siguranță un artist de urmărit și suntem mai mult decât „bine” să îi urmărim călătoria către stele.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți