Recenzie: Amazing – Allegra

Recenzie: Amazing - Allegra

Dezamăgit, iarna a sosit mai devreme. Am fost chinuit de zăpadă neregulată și abundentă. Vecinii mei morocănoși, mai în vârstă, m-au mituit cu plăcinte și alte dulciuri pentru a le curăța căile de acces. Și cel mai rău, cu toate straturile de șosete pe care le port atunci când ies afară, picioarele mele sunt încă reci și ude când mă întorc acasă. Toată treaba asta de iarnă… pur și simplu nu e pentru mine. Mai ales când încă am mintea la vară. Dar sfârșitul verii nu înseamnă că vibrațiile de vară trebuie să se termine și ele. Din fericire, „Amazing” a lui Allegra a păstrat vara vie în mintea mea și m-a convins chiar să iau o excursie în locuri mai calde.

„Amazing” este un cântec de dance-pop conceput să ducă ascultătorii într-o stare de spirit excelentă fără „o invitație”. Cântecul începe cu o atmosferă ambientală furnizată de sintetizatoare, înainte de a se concentra. Primele note de muzică electronică sunt livrate împreună cu versurile introductive. În acest vers, Allegra stabilește faptul că planificarea extravagantă nu este întotdeauna necesară pentru a te distra. Uneori este la fel de simplu ca și a verifica dacă prietenii sunt dispuși să iasă. În versurile care se construiesc spre refren, Allegra demonstrează că atitudinea corectă poate face această timp petrecut cu prietenii să fie și mai satisfăcător. În cele din urmă, refrenul izbucnește cu un ritm atrăgător care solidifică în continuare noțiunile anterioare. A fost cu siguranță suficientă confirmare pentru mine pentru a rezerva un zbor spre Costa Rica. Această piesă este încarnarea în viață a faptului că viața este ceea ce facem din ea: de ce să nu facem viața cât mai plăcută posibil pentru noi înșine?

De la susținerea spectacolelor pentru familia și prietenii în sufragerii până la prezența în emisiunea CBBC’s Saturday Mash Up, cântăreața și compozitoarea londoneză Allegra nu are limite aspiraționale în muzică. Începând călătoria muzicală la vârsta de 14 ani, ascultătorii au văzut cum viitoarea iconă pop britanică și-a dezvoltat direcția creativă în timp ce a răspândit pasiunea sa contagioasă pentru hit-urile de dans. Hit-urile de dans din discografia Allegra nu numai că arată o reconceptualizare a pieselor beloved, dar și abilitatea artistei de a crea stări care rezonază cu persoana de rând. În loc să citești despre asta, ce-ar fi să arăți ceva dragoste virtuală pentru Allegra sub forma de stream-uri și follow-uri?

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți