Recenzie: And Then You Die! – Paige Keiner x Spencer Jordan

Recenzie: And Then You Die! - Paige Keiner x Spencer Jordan

Părere pozitivă despre cât de confuză, nebună și uneori tristă poate fi viața. Pe măsură ce creștem, avem tendința să ne uităm la prietenii noștri și să ne gândim: „Nu fac atât de mult pe cât ar trebui.” Paige Keiner și Spencer Jordan preiau aceste sentimente și le transformă în lucruri pozitive. Melodia „And then you die!” sugerează că, da, prietenii tăi pot fi „înaintea” ta în viață, dar realitatea este că fiecare merge în ritmul său. Viața nu are un manual, iar nimeni nu știe cu adevărat despre ce este viața. Este mai bine să te bucuri de călătorie decât să încerci să o înțelegi.

Vocalele din această melodie, provenind atât de la Paige, cât și de la Spencer, sunt o respirație de aer proaspăt de la început până la sfârșit. Vocile lor se îmbină frumos împreună pe acest track și mențin instrumentalul viu. La începutul melodiei, avem un zgomot ușor al chitarei însoțit de vocile blânde ale lui Paige Keiner. Versurile vorbesc despre o criză a sfertului de viață, unde pare că fiecare se mișcă înainte sau rămâne în urmă. Pe măsură ce ne apropiem de refren, instrumentația se intensifică și se adaugă mai multă chitară, menținându-se emoțiile optimiste. Muzica se oprește apoi și rămânem cu Paige afirmând: „Nu-mi pierd mințile // sau poate că da,” Una dintre multele linii catchy din această melodie care mi-au rămas în minte după prima audiție. Muzica se reia apoi cu un refren pop amplu și entuziast pe care îl așteptam cu nerăbdare. În al doilea verset, instrumentația este mai veselă și mai pozitivă, condusă de vocea plăcută a lui Spencer Jordan. „And then you die!” este o melodie veselă de folk-pop care ne oferă o perspectivă optimistă asupra confuziei pe care o poate simți oricine în viață.

Paige Keiner este o cântăreață/songwriter din Nashville, Tennessee. Ea își trage multă inspirație din diverse artiste din toate genurile. Ea își numește muzica „pop-îndrăzneață”. A existat în multe genuri muzicale împreună cu cariera ei actuală. A făcut valuri cântând la chitară ritmică pentru o trupă punk din Charlottesville, Virginia, în timp ce era studentă la colegiu. Paige îi atribuie artiștilor precum Paramore, Lady Gaga și Sia influențele lor asupra muzicii sale la începutul carierei sale. Acum este un artist solo care face pași importanți și lucrează cu mulți muzicieni influenți în lumea muzicală.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți