Recenzie: Angel – Tomsy

Recenzie: Angel - Tomsy

Uneori, când ne aflăm într-un loc rău în mintea noastră, dacă suntem într-o relație, poate provoca tensiuni între tine și partenerul tău, chiar dacă nu e vina lor pentru ceea ce te chinui. Poate că nu realizăm, dar asta poate afecta încet încet cealaltă persoană și poate crea o distanță între voi. Ei încearcă să ne ajute, dar nu observăm mereu gesturile lor de grijă față de noi. Single-ul „Angel” al lui Tomsy este scris din perspectiva cuiva care nu este într-o stare mentală bună și în final rănește relația romantică. Devenim partenerii „răi” din cauza unei probleme dificile prin care trecem în interiorul nostru. Cealaltă persoană poate începe să se simtă copleșită de aceste emoții negative, iar relația se poate deteriora. Uneori poate să nu ne dăm seama și ei încep să se îndepărteze.

Introul are o ambiție ușor îngrijorătoare însoțită de vocea sinceră și clară a lui Tomsy. Versurile sunt evidente prin tonul vocii sale, făcând ascultătorul să simpatizeze cu emoțiile pe care le evocă. Vulnerabilitatea sa este recunoscută prin versurile sale sincere, care captează melodia sentimentală, dar atrăgătoare. Pe fundal se simte o influență de electro-pop care se contrastează subtil cu sentimentul profund și atmosfera generală. Pre-refrenul piesei sporește în mod remarcabil refrenul prin utilizarea unui ritm bazat pe percuție și un ton modificat care amplifică melodia. Vocea sa conduce ritmul, ceea ce face ascultarea diversă și accentuează starea piesei prin fiecare secțiune structurată. Finalul are un sunet instrumental cu ultimele versuri autentice: „Tot ceea ce ai este cineva cu care nu sunt eu”, cu același ton modificat și ritm bazat pe percuție.

Tomsy, cunoscut și sub numele de Tom McGeoch, este un artist din Columbus, Ohio. La vârsta de 11 ani a început să cânte la tobe într-o trupă de pop punk. După absolvirea Berklee College of Music, s-a mutat în LA pentru a-și urma cariera muzicală ca artist creativ. Tomsy dorește să creeze muzică pentru lume după ce a sprijinit mulți artiști și trupe prin tobe, compunere și producție. Este un multi-instrumentist care și-a exprimat observațiile despre oameni și viață prin compoziție și poezie. Printre influențele sale muzicale se numără The Story So Far, The Weeknd și James Black; el se bucură de muzica autentică, emoțională și reală. Se implică complet ca artist și își dorește să unească oamenii prin muzica sa. Tomsy este un artist pe care merită să îl descoperi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți