Recenzie: Anything – Kyle Richardson

Recenzie: Anything - Kyle Richardson

„Anything” este o scrisoare de dragoste sinceră despre gesturile mici și sacrificiile pe care le faci în relațiile tale. Pe măsură ce o relație devine tot mai puternică, sentimentele tale față de cealaltă persoană înfloresc și te fac să te uiți la propriile acțiuni. Lucrurile mici încep să se construiască și dintr-o dată îi oferi altcuiva puloverul tău în vreme rece. Îți recunoști importanța în viața lor și încerci să acțiunezi rațional, dar ceva în legătură cu ei pare magnetic. Un zâmbet strălucitor, apropierea lor, disponibilitatea lor de a fi cu tine prin orice. Vrei să le răsplătești și să le arăți cât de mult apreciezi cât de prețioasă s-a transformat relația voastră. Așa că continui, demonstrându-le, prin mici gesturi de bunătate, că puteți face orice împreună.

Cea mai recentă piesă a lui Kyle Richardson este un imn care te face să te simți bine, strălucind de nostalgia minunat familiară a muzicii pop. Cel mai remarcabil aspect al acestei piese este cât de bine se potrivește vocea lui Richardson cu beat-urile și instrumentația minunate. Pe măsură ce vocea lui se înclină alături de mișcările continue ale ritmului, este aproape ca și cum ar fi împletite. Sunt două piese ale unui puzzle care se potrivesc aproape magnetic. Versurile sunt simple, dar captivante pentru ascultători. În timp ce asculți, vrei să afli mai multe despre micile gesturi pe care le face în relațiile sale. Inima ta tresaltă în fiecare dată când oferă un pulover sau trimite o floare dimineața. Fiecare aspect care ar putea să se contopească bine o face și cultiva o experiență infectios de bună dispoziție pentru toți ascultătorii.

Kyle Richardson este un cântăreț și compozitor LGBTQ+ de succes din Canada. Este pasionat de muzică încă din copilărie, scriind piese în perioada liceului. În același timp, a participat și a câștigat mai multe concursuri de cântat, inspirându-se de la mulți artiști precum John Legend și John Mayer. Este bine consolidat în industria muzicală și a colaborat cu multe nume importante. Unul dintre mentorii săi principali este Jeff Dawson, nominalizat la premiul Grammy, care a lucrat cu artiști precum Kelly Rowland și Daniel Powter. A lucrat, de asemenea, în strânsă colaborare cu alți compozitori precum Carly Rae Jepsen și Garrett Neiles. Fiind un artist LGBTQIA+ elocvent, Richardson susține concerte regulat în cadrul evenimentelor și paradelor Pride și a devenit bine consolidat în comunitate. Îl puteți asculta în mod regulat la posturile de radio din Canada și din întreaga lume datorită melodiilor sale catchy și a cover-urilor. Nu uitați să îl urmăriți pe rețelele sociale și să ascultați „Anything”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți