Recenzie: Apt 414 – Bradley Kim

Recenzie: Apt 414 - Bradley Kim

Creditul foto: Ricky Johnson

Apartamentul 414, spațiul fizic care înseamnă, reprezintă o sortă de memorial pentru fostul lui Bradley Kim. Plin de amintiri și semne palpabile ale relației lor, este ultimul lucru care rămâne după despărțire. „Apartment 414”, cea mai recentă lansare a lui Kim, este o scrisoare de adio către acest spațiu și, în consecință, către fostul iubit. Ideea de a merge înainte este adesea accelerată, fiind considerată pur și simplu o zi în care te trezești și ești brusc indiferent față de cel pe care l-ai iubit odată. Indiferența nu este necesară pentru rezolvare, așa cum explică Bradley Kim. El discută sentimentele sale, cât de mult îi lipsește, cât de greu este să meargă înainte și totuși o face oricum. Apartamentul 414 poate fi acum închis în spatele lui, dar prin capacitatea sa de a sta în „apartament” și a trăi în sentimentele pierderii, Kim poate crea o poveste catartică și emoționantă care se pierde în rândul celor care resping sentimentalitatea lor naturală.

La începutul cântecului, Bradley Kim începe să cânte într-un spațiu aparent gol. Un ton rătăcit îi răsună vocea în fundal. Dar pe măsură ce începe să dezvolte, construind imaginea acestui apartament, muzica preia în mod fluid în spatele lui. El cântă în afirmații simple, care pot fi ușor răsucite. În acest fel, el poate explica sincer emoțiile sale, așa cum a spus ascultătorului din primul vers al cântecului că intenționează să facă. „Nu pretind că este ușor să trăiești singur”. a afirmat el cu transparență totală. Cântecul continuă să urmeze acest temă, descriind detalii care trăiesc în pereții apartamentului 414 în timp ce Bradley își arată vocile incredibile. Instrumentația are un sunet în mare parte modern, cu excepția momentului în care muzica se ridică în refren și în porțiunile mai emoționale ale piesei. Aici, se poate auzi o chitară electrică și o percuție tradițională. Este cu acestea că ascultătorul acum a venit să asocieze sentimente intense și nota „plecând din apartamentul 414” că cântecul se încheie.

Bradley Kim, deși născut într-o viață aparent necorespunzătoare muzicii, a descoperit-o pe aceasta și potențialul său prin diferite experiențe, fiecare pas aducându-l mai aproape de incredibila abilitate pe care o dezvăluie astăzi. S-a născut în afara Seattle-ului, într-o familie militară. A jucat sporturi în școală și a urmat calea celor dinaintea lui în serviciul militar, în cazul său în forțele aeriene. Dar, pe această cale contrastantă, a descoperit muzica. Pentru a-și perfecționa „promposal-ul” unei prietene care avea o pasiune proprie pentru muzică, Bradley s-a învățat singur ukulele și, în această acțiune, s-a învățat cât de mult îi plăcea să creeze și să interpreteze. Mai târziu, a întâlnit un alt prieten care avea aceeași pasiune, cu care avea să creeze și să lanseze prima sa piesă originală. Menținerea echilibrului între responsabilitatea sa față de armată, cariera sa muzicală și despărțirea de prietenul său de trei ani și jumătate ne-a adus „Apt 414”. Un cântec scris din propria experiență, așa cum au fost multe dintre celelalte, și unul dintre favoritele sale. Ascultați acum „Apt 414” și urmăriți rețelele sociale ale lui Bradley Kim de mai jos pentru a vedea unde duce această temă a echilibrului, inimii zdrobite și continuând prin toate acestea.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți