Recenzie: Arrived – Nicolette

Recenzie: Arrived - Nicolette

Despărțirile sunt grele, chiar și cele reciproce, precum cea a lui Nicolette. „Arrived” povestește despre momentele finale ale unei despărțiri în care ea se gândește la amintirile pe care le-au avut împreună și se întreabă dacă vrea sau nu să se termine. Cu toate acestea, ea ajunge la concluzia că asta este ceea ce vor amândoi, chiar dacă doare. Procesul ei de gândire, oscilațiile și amintirile au loc toate în timpul călătoriei cu mașina. Titlul melodiei o descrie ca și cum ea a ajuns la destinație și, de asemenea, relația. Ea a ajuns la sfârșit.

Uitându-se rapid la GPS, Nicolette observă că mai sunt 5 minute până când va fi coborâtă, dar și până când nu vor mai vorbi și nu se vor mai vedea. Ea spune: „Asta e tot ce-a mai rămas din veșnicia noastră? Ce se întâmplă dacă nu mă duci acasă? Putem face încă un bloc? Nu vreau să se termine niciodată această călătorie.” Auzim un pian lent și un ritm încet. Acest lucru este folosit pentru a arăta tristețea și emoția ei față de despărțire. Ea vrea să încetinească timpul puțin, astfel încât să aibă mai mult timp împreună, motiv pentru care pianul este folosit pentru a demonstra acest lucru. Observăm că ea se răzgândește și nu mai vrea să se despartă, așa că sugerează să continue să conducă. A continua călătoria înseamnă a continua relația. Dacă mașina se oprește și ea pleacă, la fel face și relația. A continua să conducă este și modul ei de a spune că vor putea să facă lucrurile pe care obișnuiau să le facă atunci când erau fericiți, cum ar fi „Să ne uităm la stele de pe acoperiș, exact ca atunci când eram încă îndrăgostiți.” În acest moment, auzim cum ritmul se accelerează și apare un vioar. Cu toate acestea, ea ne ia prin surprindere și spune: „Dar dragostea nu este suficientă, așa că du-mă acasă.” S-a simțit că melodia ne va oferi un final fericit, dar acum putem vedea că ea și-a făcut în sfârșit o decizie și nu mai vrea ca călătoria să se prelungească. Acesta poate fi fost un indiciu că ceva lipsea în timpul lor împreună. Ea vrea doar să ajungă la destinație și să încheie relația. Când realizează acest lucru, pianul lent și ritmul încet revin, iar vocea ei devine mai silențioasă până la sfârșitul melodiei.

Nicolette este o artistă indie-pop care s-a născut și a crescut în Gainesville, Florida, dar s-a mutat recent în Charlotte, Carolina de Nord. Potrivit paginii ei de pe Spotify, are 240 de ascultători lunar și cea mai populară piesă a sa este „Robotic”, cu peste 11.000 de redări. Într-o postare pe Instagram despre filmarea călătoriei și realizărilor sale ca artist, ea împărtășește: „Mi-am visat să fiu cântăreață, să scriu propriile melodii, să mă întrupezez și să fac turnee de când am început să cânt.” Sunt foarte entuziasmat să văd ce mai pregătește Nicolette și să o văd crescând ca artistă! Ascultă noul single al lui Nicolette, „Arrived”, disponibil acum pe platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți