Recenzie: Arrow – Laura Marano

Recenzie: Arrow - Laura Marano

Ultima lansare a Laurei Marano este un imn dedicat tuturor situațiilor neclare din viața de cuplu, perfect pentru melancolia din Ziua Îndrăgostiților. „Arrow” discută fenomenul de a avea o chimie magnetică, incontestabilă, cu cineva, dar de a nu acționa în consecință. După ce s-a întâlnit din nou cu acea persoană, Marano a scris această melodiei pentru a descrie această experiență dureroasă. Este ca un mecanism bine pus la punct. Se reunesc din întâmplare și instantaneu simt o atracție puternică. Particulele învăluie, dar niciunul dintre ei nu face un pas înainte. Marano povestește această poveste într-un mod atât de vivid, încât ascultătorul simte că trăiește asta pe pielea lui. Primul vers deschide melodia cu versurile: „Checkmate sau checked out// Inima bate, capul plecat// Fața ta și gura mea// Jocul se repetă în mintea mea// Te cunosc de mult timp.” Aceste versuri stabilesc fundalul melodiei, arătând tensiunea sexuală incontestabilă dintre cei doi, descriind în același timp emoțiile care îi împiedică să facă vreun pas. Ea continuă cu această structură prin relatarea jocului complicat de-a șoarecele și pisica pe care îl joacă. Se întâlnesc, vorbesc, se poartă ca doi îndrăgostiți. Anticipează mișcările celuilalt, doar pentru a rămâne cu nimic altceva în afara dezamăgirii și a dorinței. În spiritul zilei de Sfântul Valentin, mulți ar atribui această situație nepotrivită faptului că Cupidon nu și-a tras săgeata, dar Marano știe că nu este cazul. În refren, ea cântă: „Cupidon se află în aer în seara asta// Dar a primit o săgeată într-o luptă cu arme de foc// Prea dificil de rezistat// Dar totuși o facem// Este stupid faptul că el mai vrea să încerce.” Ea știe că nu Cupidon, sau nimeni altcineva, nu îi poate aduce împreună. În schimb, depinde de unul dintre ei să facă în cele din urmă primul pas după ani întregi de jocuri infinit interminabile. Melodia constă din versuri ingenioase care accentuează talentul deosebit al Laurei Marano ca textieră. Cu „Arrow”, își evidențiază în continuare titlul meritat de Triple Threat în industrie.

„Arrow” este o melodie remarcabilă compusă dintr-o producție complexă și versuri poetice. Cântecul începe cu o progresie elegantă de două corzi care îndrumă cu ușurință ascultătorul prin versuri. În plus, este utilizat un beat de synth cu un efect de reverberație care imită atmosfera unui stadion gol. Aceasta oferă un element etereal care face ca ascultătorul să se simtă ca și cum ar pluti în aer. Odată ce începe refrenul, bass-ul preia controlul și producția se schimbă complet. Această transformare aduce un element energetic în melodie, inspirat din multiple genuri muzicale diferite. Chitara electrică nou adaugată și energia incendiară amintesc de stilul clasic rock, demonstrând gama fenomenală a Laurei Marano. De-a lungul melodiei, ascultătorii sunt binecuvântați cu vocea ei fermecătoare. Melodia este perfect potrivită cu armoniile vocale care întăresc atmosfera etereală. Ascultătorii nu pot fi decât fascinați de impecabila interpretare vocală a Laurei Marano. Vocea ei are un efect liniștitor asupra auditoriului, compeliindu-i să dorească să asculte melodia într-un ciclu infinit. „Arrow” este o piesă polifonică care ilustrează arta versatilă a Laurei Marano și demonstrează că ea ar putea domina în orice gen muzical.

Laura Marano este o cântăreață, textieră și muziciană cu pregătire clasică. În 2019, Marano a lansat primul său EP, „Me”. Apoi, în 2020, a lansat al doilea EP, „You”. Aceste două proiecte combină să demonstreze că „există mereu două părți ale aceleiași povesti”. În 2021, a lansat o versiune de lux a EP-ului „You”. În iulie 2022, a lansat surprinzătorul al treilea capitol, „Us”. Fanii așteaptă acum lansarea albumului său de debut. Pe lângă faptul că este o artistă talentată, Laura Marano este și o actriță de succes. Este binecunoscută pentru rolul său ca Ally în popularul serial de pe Disney Channel, Austin & Ally. A jucat în numeroase filme, cum ar fi „The Perfect Date”, „Saving Zoe”, pe care a și produs-o, și „The War With Grandpa”. Ultimul său film este producția originală Netflix din 2022, „The Royal Treatment”. În 2023, fanii vor avea ocazia să o vizioneze în comedia romantică interactivă originală Netflix, „Choose Love”. Filmul va include două piese originale ale actriței. Datorită carierei sale muzicale și actoriale, Laura Marano are multe proiecte care țin fanii în suspans pentru următorul ei pas.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți