Recenzie: Astronaut – Margo

Recenzie: Astronaut - Margo

Anii ’20 sunt adesea perioada descoperirii de sine și a confuziei imense. Margo surprinde cu eleganță sentimentul de a fi pierdut în spațiu în noul ei single, „Astronaut”. Lirica frumos construită a artistei oferă o senzație de relatabilitate pentru ascultători cu versuri precum: „Sunt blocat în izolare, nu am nicio destinație”. Trăind prin Covid-19, am trăit o perioadă de izolare și mulți s-au simțit departe, la ani lumină distanță de dorințele și visurile lor. Margo le reamintește audienței că nu sunt singuri în această căutare constantă a unui viitor împlinit și că fiecare persoană se află într-o călătorie introspectivă prin viață. Vocalizele angelice ale lui Margo și instrumentația înfricoșătoare fac din „Astronaut” un imn indie-pop care prezintă teme de evadare și extaz.

O muzică de tobe groovy și semnale audio sintetice și mistice introduc atmosfera supranaturală a piesei „Astronaut”. Refrenul romantat al single-ului prezintă vocea clară, soprană a lui Margo contrastată de linii de bass profunde. Stratificarea vocală armonioasă și pasajele eteree contribuie la caracterul hipnotic al cântecului. Margo reușește să ofere vocalizări aerisite menținând simultan un volum puternic și puternic. Single-ul a ajuns deja la 1,2 mii de audieri pe Spotify. „Astronaut” este primul videoclip muzical produs profesional al lui Margo și a avut un succes remarcabil, cu 8,4 mii de vizualizări pe YouTube de la lansarea sa la 26 noiembrie. Videoclipul prezintă o filmografie cinematică, cu unghiuri de cameră diverse și mișcare video captivantă. Decorul frumos construit al videoclipului prezintă un peisaj lunar care transpune privitorii în spațiu cosmic. Utilizarea fumului, flăcărilor luminoase și a distorsiunilor video ilustrează o senzație de magie și stabilește o atmosferă supranaturală.

Margo, în vârstă de 22 de ani, este o artistă indie-pop din Cologne, Germania. Debutul ei single, „Pink Vision”, din 2022 a obținut peste 5,4 mii de audieri pe Spotify, iar videoclipul muzical însoțitor al piesei a primit 5,3 mii de vizualizări pe YouTube. Margo are o mare dragoste pentru compunerea de cântece și pentru pian. Ea se inspiră din legendele anilor ’70 precum Stevie Wonder și David Bowie. De asemenea, este influențată de muzicieni moderni precum Arlo Parks și Alice Phoebe Lou. Contul de TikTok al cântăreței este o platformă în care fanii pot descoperi cover-urile ei, stilul personal și personalitatea distractivă. Margo a acumulat peste 1k ascultători lunari pe Spotify și interpretează frecvent live la localuri și baruri locale. De fapt, biletele sunt acum disponibile pentru concertul său viitor la Blue Shell în Cologne, pe 20 decembrie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți