Recenzie: Autopilot – Chris de Sarandy

Recenzie: Autopilot - Chris de Sarandy

La prima ascultare a piesei „Autopilot” de Chris de Sarandy, mi s-a părut că vocea puternică și lirismul autentic îmi amintesc de Ed Sheeran. În această piesă, de Sarandy ne duce prin experiența și emoțiile unei relații în declin. Producția este simplă, accentuând versurile și vocea, în timp ce cântă despre a rămâne într-o relație de care știi că s-a terminat. Dacă ai rămas vreodată într-o relație mai mult decât ar fi fost bine sau ai privit cum se estompează inevitabil, versurile acestei piese te vor atinge. De Sarandy descrie starea de a rămâne în această relație ca și cum ai funcționa în mod automat („autopilot”).

Câteodată, chiar dacă știm că ar trebui să părăsim pe cineva, rămânem. În continuare asistăm la sfârșitul relației. O lăsăm să se prăbușească în flăcări. Nu suntem destul de curajoși să ne îndepărtăm. Aici, de Sarandy surprinde această experiență prin vocile melodioase și pop. Cântă despre sentimentul de „dezconectare, respingere, neglijare” și „stabilitate dar și ură”. Aceste rimuri ușoare transformă versurile vulnerabile într-o melodie atrăgătoare de genul electroacoustic bedroom pop. Refrenul captivant conține versurile „În cerc și până când se prăbușește / Nu vom supraviețui / Suntem în autopilot.” Aceasta înfățișează esența relației, care pare a nu merge nicăieri și care se învârte ca un carusel.

Chris de Sarandy este un artist stabilit în Berlin, originar din sud-vestul Angliei, care și-a dezvoltat sunetul în muzica pop, trecând de la o trupă indie. „Autopilot” este o piesă de pe EP-ul său cu 10 piese, „Know Your Worth”, lansat pe 12 mai 2023. În acest EP, de Sarandy vorbește despre mișcare, relații și pierderea dureroasă a unui prieten apropiat prin sinucidere. Punctul său forte în muzică este sinceritatea și capacitatea de a se conecta cu publicul prin versuri și emoție în voce. El își propune să fie un artist pe care ascultătorii îl pot înțelege și cu care se pot identifica. Dacă ești fan al artiștilor precum Ed Sheeran și Sam Smith, sau dacă vrei doar să asculți o piesă care să te facă să simți empatie, ascultă „Autopilot” și restul EP-ului său „Know Your Worth”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți