Recenzie: average – LONG ISLAND

Recenzie: average - LONG ISLAND

Emoțional dar puternic, noua piesă a trupei LONG ISLAND, intitulată „average”, exprimă furia și umilința care apar când îți dai seama că cineva pur și simplu nu este suficient de bun pentru tine. Melodia subliniază libertatea de a ști cât valorezi, oferind în același timp atacuri binemeritate la spectacolul trecutului. Frustrarea agonică dar și sentimentele eliberatoare de claritate sunt resimțite prin interpretarea vocală și producția single-ului.

Ascultă „average” aici!

Pornind direct cu un ritm captivant, „average” își propune să prindă urechile ascultătorului cu un sunet memorabil încă de la început. Intervalul vocal auzit pe parcursul piesei este cel mai bine descris ca fiind un dor nevoie satisfăcută, clasica exasperare cunoscută în genul indie-pop. Instrumentele optimiste dar pline de melodie completează starea pe care versurile o transmit single-ului. Este ușor să simți sincronicitatea pe care fiecare membru al trupei a adus-o pentru a crea cel mai recent single de pe albumul lor viitor.

Trupa indie-pop LONG ISLAND își propune să spargă bariere în muzică cu un sunet puternic, unic pentru producția și estetica vocală ale trupei. Cu sediul în Huddersfield, UK, grupul este format din vocalista Rhiannon Stephenson, chitaristul/vocalistul Cameron Conner, basistul Paddy Spence-Lewis și toboșarul Jan van Beem. În primul lor an de streaming, au obținut aclamație critică de la BBC, Alfitude și CLOUT, în timp ce mențineau un flux constant de concerte live. Debutul lor, albumul „infatuation’s a nightmare”, urmează să fie lansat în ianuarie 2023 și cu siguranță va impulsiona succesul ascendent al trupei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți