Recenzie: Babe – Jake Huffman

Recenzie: Babe - Jake Huffman

„Babe” este o piesă indie-pop/rock a lui Jake Huffman, care poate fi interpretată în mai multe feluri. Această melodie pozitivă lasă muzica să vorbească și este lăsată deschisă din punct de vedere tematic pentru fiecare privitor. Dacă vrei să te simți într-o stare de exitare înainte de un meci, dă volumul la maxim la o petrecere. Dacă treci printr-o despărțire, cânt-o cu toată forța în mașină. Dacă pur și simplu vrei o melodie antrenantă pe care să o asculți în buclă și să o simți în suflet, iată-o. Abordarea creativă a lui Jake pentru „Babe” nu a fost să încarce energia piesei prin interpretarea lirică sau descifrarea sensului mai profund. Piesa poate fi interpretată în orice fel de fiecare individ are nevoie. El crede că situațiile de suprafață pot deveni de fapt mai semnificative în timp decât cele cu o singură emoție sau înțeles desemnat. „Babe” este o piesă creată prin urmărirea acelei senzații de a lăsa energia să te inspire și nu invers. Jake Huffman declară că cu cât ascultă mai mult, cu atât descoperă mai multe nuanțe decât intenționase inițial. Așează-te comod, crește volumul la maximum și lasă „Babe” să te ducă oriunde ai nevoie să ajungi.

„Babe” este cel mai recent single al lui Huffman, creat când se afla într-o căutare a expresiei de sine și a inovației, explorând o combinație de piese indie pop/rock/funk. Muzica te încarcă fizic în timpul ascultării. Jake a împărtășit: „Ceva la linia de bass și la sincopa puternică m-a cucerit cu adevărat. Am vrut să surprindă acea atmosferă și să-i imprim propria mea viziune asupra genului. Ceea ce este interesant și diferit la acest cântec este atmosfera înspăimântătoare și întunecată pe care o emite. Cred că am captat o combinație între un horror SF din anii ’80 și un vis înfiorător”, și asta e modul perfect de a surprinde energia acestei piese. „Babe” este o adevărată amestecare a experienței vaste și a influențelor muzicale ale lui Jake Huffman.

Jake Huffman, artist indie pop rock născut și crescut în Connecticut, creează o lume euforică prin creația sa. El își propune să aducă energia sa captivantă la un public global. Jake este un multi-instrumentist care se inspiră din aproape fiecare gen de muzică. A fost cunoscut anterior pentru rolul său de vocalist și toboșar în trupa rock virală, McLovins, înainte de a-și redescoperi sunetul ca artist solo. De unul singur, Huffman s-a întors în lumea muzicii cu un arsenal complet unic de muzică. Jake compune, interpretează și produce singur toată muzica sa, iar munca și talentul său continuă să se resimtă în tot ce atinge. Urmează-l pe Jake Huffman mai jos și spune-i cum interpretezi cel mai nou single al său, „Babe”, și fă-ți o incursiune în vasta sa colecție de muzică!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți