Recenzie: Back to Sleep – Miles Away x Danni Carra

Recenzie: Back to Sleep - Miles Away x Danni Carra

În vremuri dificile, subconștientul nostru poate deveni un dușman – trădându-ne sănătatea pentru a rămâne ancorat în trecut. În cadrul excelentei colaborări dintre producătorul Miles Away și vocalistul Danni Carra, acest concept este explorat prin transportarea ascultătorilor într-un regat etereal, care pare umbrit de anxietăți și enui mortale. „Back To Sleep” este o lumină de noapte purpurie într-o cameră de dormit: deosebit de ireală până când umbrele întunecate de pe pereți par a fi demoni. Producția se desprinde de melancolie în refren, adăugând elemente de trip-hop și dance-pop la amestecul visător. Există o senzație magică și lipsită de greutate în această schimbare de energie, scări descrescătoare ale unui instrument similar unui xilofon de jucărie, care dă senzația de cădere, dar fără să aterizeze pe pământ. Explorând liric experiența de a fi captiv într-o stare, producția completează vocea superbă a lui Carra prin prinderea noastră în lumea sa visătoare și în captivitate. Ca o floare de lotus în mitologia greacă, ceea ce face ca „Back to Sleep” să fie cu adevărat atrăgătoare este tocmai faptul cât de tentantă este.

„În momentul în care cerul se inversează / Mă voi estompa în tine, așa cum fac mereu”, mărturisește Carra în pre-refren. Este cea mai palpabilă concluzie pe care o poate extrage din vraja amețitoare, recunoscând modul în care stabilitatea influențează capacitatea noastră de a fi prezenți și încrezători în sine. „Mă trezesc, repet / nu pot să schimb dar continuu / să-mi învinovățesc pe mine însumi,” cântă ea în timp ce refrenul prinde viață. Aici, punctul culminant al cântecului este înscris în ADN-ul său. A fi conștient de problemă este primul pas, dar ce urmează atunci când ești în același timp victimă și agresor, pădurea și focul? „Back to Sleep” este o barcă de salvare în vasta ocean a propriului tău minte – poate părea un salvator până când începe să semene mai degrabă cu un simptom.

Miles Away este un producător din Vancouver, Canada, pseudonimul lui Devin Belanger. Producția electronică a sa este flexibilă și luxuriantă, potrivindu-se perfect cu lunga listă de colaboratori cu care a lucrat. În 2020, Belanger a fost nominalizat la categoria „Artistul anului în muzica electronică și de dans” în cadrul Western Canadian Music Awards. „Back to Sleep” este al șaselea single pe care producătorul l-a lansat în 2022, alături de mai multe colaborări și lansări solo. Belanger a început să lanseze în 2017 și de atunci a fost lansat o serie de remixuri impecabile, piese originale și multe altele.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți