Recenzie: Backwards (feat Knox) – Alexa Cappelli

Recenzie: Backwards (feat Knox) - Alexa Cappelli

In „Backwards”, Alexa Cappelli se asociază cu cântărețul-compozitor din Nashville, Knox, pentru a oferi un imn de despărțire de neuitat. Noul single explorează consecințele unei relații eșuate în care o persoană poate merge mai departe în timp ce cealaltă este încă blocată în trecut. De-a lungul piesei, Cappelli declară cu mândrie că s-a vindecat de inima frântă și că a trecut peste fostul partener. Între timp, fostul partener continuă să reveze conversații anterioare și să deschidă vechea rană. Piesa începe cu Cappelli cântând refrenul: „Mă mișc înainte și te miști înapoi // Tu continuă să ne tragă în jos // Trăind capitole // Oh, cicatricile nu se vor vindeca niciodată dacă continui să deschizi rănile.” Dezvăluirea cârligului inteligent din primele secunde le permite imediat ascultătorilor să știe exact despre ce este piesa catchy. Este dificil să găsești o închidere completă atunci când cineva te trag mereu în jos cu ei. Cu intrarea lui Knox în versul doi și cu vocile lui în fundal pe tot parcursul piesei, vocea sa adaugă un strat suplimentar la poveste. Armoniile pasionale ale celor doi cântăreți simbolizează cuplul care se ceartă, transportând direct ascultătorul în poveste. Cu versurile poetice și detaliile vii, „Backwards” spune cu eleganță povestea eliberării dintr-o despărțire fără sfârșit.

„Backwards” are o producție frumoasă care îndrumă cu ușurință ascultătorul prin versurile poetice. Piesa este introdusă de o chitară acustică care utilizează un capo pentru a cânta în registru superior al instrumentului. Acordurile folosesc hammer-ons pe notele mai joase, în timp ce excluzând notele mai înalte, pentru a adăuga o dinamică unică piesei. Aceasta este urmată de refrenul inițial, înainte ca un riff de chitară să semnifice începutul primului vers. Producția sinfonica și puternică începe odată cu introducerea basului și a ritmurilor, în timp ce chitara continuă în fundal. În pre-refren, sunt adăugate sunete ușoare și aeriene de sintetizator, iar o cădere intensă în ritm dă startul celui de-al doilea refren. Când refrenul revine, chitara are efecte puternice cu o mică pauză în producție spre sfârșit. Apoi, în post-refren, sintetizatorul revine pentru un soundscape electrifiant. În al doilea vers, vocile lui Knox iau locul principal, împreună cu chitara acustică subtilă de la început, accentuându-se pe versuri. După acest vers, vocile lui se transformă în armonii impecabile pentru restul piesei. Piesa menține melodia energică și captivantă până în ultimul moment al piesei, când chitara acustică închide în mod elegant piesa. „Backwards” este o piesă extraordinară de despărțire care evidențiază vocile impecabile ale lui Cappelli și Knox, create să se amestece fără efort într-o colaborare de neuitat.

Alexa Cappelli este o cântăreață-compozitoare din sudul Californiei. După ce a concurat în sezonul 14 al emisiunii The Voice ca membră a echipei antrenorului Kelly Clarkson, ea a decis să se dedice în totalitate carierei muzicale. În 2019, a lansat primul său EP, The Colors That Make You. A lansat mai multe single-uri care au atras atenția masivă pe TikTok. În 2022, a lansat cel de-al doilea EP, Confused @ 22. După acest proiect, ea a semnat cu Arista Records și a lansat single-uri de pe albumul ei de debut în curs de lansare. Primul single, „Could’ve Just Left Me Alone”, are peste 17 milioane de stream-uri numai pe Spotify. Ea a fost prezentată de mai multe ori pe lista de Noi lansări muzicale de vineri a platformei muzicale și a primit recunoaștere din partea profesioniștilor din industrie, cum ar fi MTV, Just Jared și 1883 Magazine. Cappelli continuă să-și facă un nume mare în industrie și nu arată semne de încetinire.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți