Recenzie: Bad Dancing – Harry Bodley Scott

Recenzie: Bad Dancing - Harry Bodley Scott

Ești în căutarea unei melodii captivante înainte de venirea lunilor de vară? Nu căuta mai departe decât „Bad Dancing” a lui Harry Bodley-Scott, pentru o melodie rock de înaltă octană care îți va face inima să bată și picioarele să danseze. Atractivitatea relaxată și însorită a artistului se strecoară în fiecare element al melodiei, de la progresiile colorate ale chitării sale la vocile pline de caracter și frumoase, oferindu-i o senzație și un farmec ușor de dansat. Atitudinea și atmosfera acestei melodii sunt atât de glorios de lejere și antemice încât simți că se răspândesc printr-o bucurie contagioasă și un sentiment energic. Cu un simț al distracției și aventurii pline de farmec și neobrăzat, „Bad Dancing” este coloana sonoră perfectă pentru zile mai calde și weekenduri mai ușoare. În plus, oferă o experiență auditivă excepțional de captivantă și incitantă. Cu acorduri de chitară captivante și vocaluri înalte care te fac să cânți alături, această melodie vioaie este distracție de la început până la sfârșit. În plus, în timp ce alți artiști încearcă să-și ascundă lipsurile, Bodley-Scott le acceptă cu o spirit neclintit care este cu adevărat încurajator. În ansamblu, melodia rock „Bad Dancing” este o piesă incredibilă care te va face să zâmbești și să sălti prin cameră.

Pe lângă aceasta, „Bad Dancing” reușește în multe aspecte în acest sens. Jocul detaliat și dinamic al chitarei are un ritm puternic care te va face să-ți pleci capul. În schimb, percuțiile mențin un ritm constant și oferă melodiei o greutate considerabilă cu un sunet satisfăcător care o așează pe pământ. Această piesă, care conține riff-uri și progresii de chitară ce amintesc de Circa Waves, apare exact în momentul în care începe sezonul festivalurilor. Când poți renunța să încerci să controlezi modul în care te percep ceilalți, Harry spune: „A fi tu însuți nu este ceva ce încerci să realizezi; este ceva ce te lași să faci.” Prin urmare, dansul nepotrivit devine sincer. Vocalurile sale au o energie bucurătoare, aproape ștrengărească, care transformă melodia într-o celebrare a vieții și a tuturor defectelor sale. Este clar că Harry și-a pus întreaga viață și suflet în această frumoasă compoziție.

Cel mai recent cântăreț-compozitor care a apărut în Londra este Harry Bodley-Scott. Talentul innat pentru muzică și dragostea de limbaj se combină pentru a produce melodii și versuri care reflectă victoriile și tragediile cu care oamenii se confruntă în fiecare zi. Munca sa de o viață este compunerea muzicii. În cei unsprezece ani de când a început să scrie muzică, și-a îmbunătățit meseria. Cu compozițiile sale distinctive de pop liric, Harry este pregătit să se ridice deasupra mulțimii la vârsta de 25 de ani și să încerce să atingă vârful industriei muzicale din Marea Britanie și nu numai. Cel mai recent film al lui Harry Wootliff, „True Things”, în care joacă Ruth Wilson, a inclus melodia „Times of Our Lives”, lansată în 2020 pe EP-ul său „Hoping for a Sunrise”, și melodia „Man Like Me”, care a petrecut trei săptămâni în vârful clasamentelor. Single-ul lui Harry din 2021, „Instagram”, a fost descris ca „un exemplu perfect” de modul în care Harry „are tendința să se adâncească în versurile sale mai mult decât majoritatea cântăreților-compozitori” de către Amelia Vandergast de la A&R Factory. Vor apărea multe, multe alte piese ale lui Harry Bodley-Scott, așa că fii cu ochii pe numele lui și verifică acest spațiu, conform lui Hughes Nelson de la DailyMusicRoll. „Harry Bodley-Scott compune compoziții minunate care sunt sigure să-ți clatine capul și să-ți topească inima,” scrie el. Fără îndoială, Harry va ajunge la noi culmi pe scena muzicală londoneză.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți