Recenzie: Bad Friends With Benefits – Imogen Valentine

Recenzie: Bad Friends With Benefits - Imogen Valentine

În primul său single, Imogen Valentine începe cu un spațiu relativ gol. Notele pline de melancolie ale sintetizatorului cresc încet împotriva vocii sale pline de reverb în timp ce îi reproșează celeilalte persoane într-o relație toxică. Sunetul trece de la melancolie atmosferică la fervoare pe ringul de dans în momentul în care refrenul atacă. „Bad Friends With Benefits” dezbare puțin structura pop până la esențele sale de bază, permițând versurilor fierbinți și refrenului puternic să contrasteze neîmpodobite de elemente prea încărcate. Fiecare detaliu de producție servește numai pentru a evidenția nucleul emoțional al single-ului, în loc să-l obscureze sau să-l medieze. În timp ce refrenul plasează percusiile pregătite pentru club pe prim plan, primul vers menține timpul doar prin pocnetele subtile. Sună ca și când ai merge pe un coridor gol, doar pentru a intra într-o petrecere înflăcărată. O relație haotică și neclară poate părea distractivă în momentul acela, dar șocul emoțional de a te simți folosit ulterior nu merită niciodată.

În cele din urmă, hotărând să pună capăt unei relații nesănătoase de prietenie cu beneficii, Valentine este pregătită să dezvăluie fiecare nemulțumire. „Ei bine, nu-i minunat?”, mușcă ironic la realizarea că acea altă persoană nu a avut nicio grijă de la început pentru ea. A fi în centrul unei relații toxice poate să te orbească chiar și în fața celor mai directe sfaturi. „Trebuia să ascult prietenii mei”, se plânge ea, „fiecare dintre ei a spus că asta va fi un dezastru”. Dar, în cele din urmă, Valentine își găsește claritatea în a-l elimina complet pe această persoană. „Poți continua să te duci spre fund; eu pur și simplu voi dispărea.” Să găsești ceva de salvat într-o situație toxică este inutil atunci când știi cât valorezi. „Știu că ești supărat, dar îți ard podul”, cântă ea. Nu este vorba despre tăiatul anvelopelor sau zgâriatul mașinilor, dar are același sentiment de satisfacție.

„Bad Friends With Benefits” este primul single al aspirantei la succes în muzica indie, Imogen Valentine. La lansarea sa, ea a descris piesa ca fiind imnul perfect pentru „unhinged girl summer”. Piesa a fost produsă de coautorul Paul Visser și lansată independent. Ea postează actualizări și își teaserează muzica viitoare pe Instagram-ul ei, link-ul fiind afișat mai jos. Deși nu a anunțat oficial nicio lansare viitoare de muzică, mai multe postări indică faptul că „Bad Friends With Benefits” este doar începutul unui proiect ambițios. Cântecul pop pur și simplu al lui Valentine are un sunet unic, dar va atrage probabil fanii lui Lana Del Rey, Olivia Rodrigo și Dua Lipa.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți