Recenzie: Bad Idea – Brii Elliss

Recenzie: Bad Idea - Brii Elliss

Magnetismul față de o persoană pe care o cunoști că nu e potrivită pentru tine este intens. Simțind acea atracție către această persoană, chiar dacă știi că te va răni, este confuz și excitant. Știm cu toții cum se va sfârși, dar ei continuă să te tragă înapoi și tu mergi cu voia ta. Indiferent de asta, ești destinat să cazi victimă a acestei idei proaste stimulante. Brii Elliss cunoaște această idee în mod direct. Melodia ei, „Bad Idea”, este imnul pentru cei dintre noi care ne găsim iubind ideile proaste din viață indiferent cât de distructive pot fi.

Melodia începe cu un pian armonios. Sclipirea blândă a pianului, combinată cu vocile de deschidere ale lui Brii, iluzionează ascultătorul să presupună că melodia este o baladă dureroasă despre dragostea pierdută. Apoi, melodia se băgă într-o combinație de pian reia cu adăugarea de corzi, clape de 808 agresive și ritmuri de bas în stil hip-hop. Amestecul de instrumente naturale și instrumentale hip-hop generate de calculator este perfect. Creează o senzație de entuziasm în ascultător care captivă atenția lor. Pianul rămâne pe tot parcursul melodiei. Se estompează când basul 808 este la înălțimea sa și revine în prim plan când versurile cer mai mult dramatism și reflectare. Aceste creșteri și scăderi nu numai că creează o experiență de ascultare dinamică, dar le amintește și ascultătorilor și, într-o oarecare măsură, lui Brii, de finalul real al unei idei proaste, suferința inimii. Versurile reflectă perfect acest lucru și. Autocunoașterea se simte în fiecare rând. Brii nu se bagă în această idilă fără să știe ce se va întâmpla și asta aflăm din primul vers. Brii este mai conștientă decât oricine altcineva de ce va face partenerul ei ei, dar prezența lor este prea puternică. Ideile proaste par a fi așa de potrivite în momentul respectiv.

Brii Ellis este o nativă a New Jersey-ului care iubește RnB-ul și își integrează aceste influențe în lucrările ei. Principalele influențe ale ei sunt artiștii de top precum H.E.R. și Amber Mark. Aceste două artiste au creat un sunet unic la fel cum a făcut-o și Brii. Brii este atât de inteligentă în felul în care își creează arta. Tonurile sale senzuale sunt reamintitoare de influențele ei RnB, dar beat-urile ei au o notă mai profundă de pop. Această fuziune de genuri face ca Brii Ellis să se diferențieze printre celelalte.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți