Recenzie: “Bad Ideas” – Haunter x MYTH

Recenzie: “Bad Ideas” - Haunter x MYTH

Mulți dintre noi ne-am găsit făcând multe lucruri nebune după ora 2 dimineața. Pentru a cita artiștii din spatele cântecului, „Nimic bun nu se întâmplă după ora 2 dimineața”. Produs în colaborare între artiștii Haunter și MYTH, „Bad Ideas” este un imn pentru toate șmecheriile sălbatice pe care le facem în miez de noapte când suntem cu prietenii și cu câteva băuturi în noi. Această melodie este foarte distractivă și are o energie atât de optimistă. Când am ascultat pentru prima dată această melodie, mi s-a părut că sunt într-un club. Este extrem de captivantă și o piesă excelentă pentru a dansa. De asemenea, versurile sunt foarte bine scrise. Unul pe care l-am apreciat foarte mult a fost „După atâta timp, aceste idei proaste ale mele m-au făcut să visez că vreau să te simt și cum o să te fur de la ea”. Cu toate acestea, să fim sinceri, fiecare vers a fost o vibrație. Am apreciat în mod deplin totul!

Cum am spus mai devreme, „Bad Ideas” m-a făcut să simt că vreau să merg să dansez într-un club. Ritmul este atât de dinamic și plin de viață. Sunt atât de multe instrumente diferite utilizate, iar ritmul însoțește versurile, fără a le acoperi. Este acompaniamentul perfect pentru versurile perfect scrise. Aceste instrumente uimitoare au fost toate amestecate de MYTH. Cu siguranță are o notă de muzică electronică, ceea ce este specialitatea lui MYTH! Cred că versurile și instrumentele au mers perfect împreună și asta este ceea ce a făcut ca melodia să fie un adevărat hit.

Haunter este o trupă pop care a debutat în 2020 cu single-ul „Love You Better”. De la debutul lor, Haunter a lansat numeroase single-uri și a acumulat aproximativ 20 de mii de fluxuri lunare pe Spotify! Tyler Smyth, mai cunoscut sub numele de MYTH, este un artist și producător specializat în muzica electronică, care lansează muzică din 2019. La fel ca Haunter, MYTH a lansat multe cântece pe Spotify și are o medie de 36 de mii de fluxuri lunare pe Spotify. Ambii artiști au lucruri la care sunt foarte buni, dar a fost atât de distractiv să ascult colaborarea lor. Pot să îmi imaginez că voi asculta din ce în ce mai mult această melodie, ceea ce este un indicator destul de bun al cât de mult mi-a plăcut. Abia aștept să aud ce vor lansa în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți