Recenzie: Ballet Dancer – NOAH PEARCE

Recenzie: Ballet Dancer - NOAH PEARCE

Deschizându-se cu un ritm jazzy și acorduri rapide de pian, ultimul single al lui Noah Pearce, „Ballet Dancer”, vorbește despre cum, chiar dacă relația s-a încheiat, Pearce simțea că el și fosta sa iubită se completau perfect. El îi compară cu modul în care muzica este pentru un dansator de balet, cum unul nu se găsește fără celălalt. În versurile sale, el folosește termeni specifici dansului pentru a se referi la titlu și pentru a descrie grația relației, precum când cântă: „Ești piruetând în jurul inimii mele / pasi încetând, strălucire în întuneric / Îți miști corpul ca o stea / Ești dansatoarea mea de balet”. Fiecare cuvânt din versurile lui Pearce este complet intenționat, demonstrând cât de mult îi pasă de muzica sa și indicând atenția sa la detalii.

Cu toate că titlul și menționarea baletului oferă o conotație de liniște și mișcare lentă, noul single al lui Pearce este tocmai opusul. Melodia nu pierde timpul cu o introducere, iar un ritm rapid se strecoară rapid în povestea care permite publicului să-și imagineze ceea ce vede Pearce: un dansator elegant care se leagă de versurile sale și se mișcă rapid împreună cu peisajul sonor. Versurile sunt nostalgic și pline de dorință, dar se îmbină încă cu ritmul alert și pop al instrumentelor din fundal. Coperta albumului prezintă o imagine în stil vintage cu o dansatoare de balet ridicată de partenerul său în fața unui fundal frumos de plajă.

Noah Pearce, un artist din Luxembourg care s-a mutat în Marea Britanie pentru a-și lansa cariera muzicală, a adunat aproape 400 de urmăritori lunar pe Spotify de la debutul său în 2022. Această melodie, „What the Other Boys Do”, discută despre călătoria lui Pearce ca artist transgender și despre cum s-a luptat să lase în urmă o parte din el însuși în timp ce creștea pentru a deveni cine vrea să fie. El a fost foarte deschis despre această călătorie pe platformele sale de social media și în muzica sa, permițând ca arta sa să fie o adevărată reflecție a propriei sale persoane. Aceasta i-a ajutat, de asemenea, pe fani să afle mai multe despre adevăratul Noah și să se simtă mai conectați cu el și cu muzica sa. Alte lansări precum „Way Back Home”, care vorbesc despre dorul de orașul natal, și „Monster”, care discută despre lupta sa cu anxietatea și sănătatea mentală, arată cât de deschis este el și cum muzica este cu adevărat modalitatea lui Pearce de a-și exprima emoțiile. Asigurați-vă că îl urmăriți pe Pearce pe diferitele sale platforme de social media și rămâneți conectați cu călătoria sa muzicală pentru a afla mai multe.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți