Recenzie: Bang! Bang! – Only Bricks

Recenzie: Bang! Bang! - Only Bricks

Cred că toți am auzit de Teoria Big Bang; și nu, nu vorbesc despre sitcomul minunat. Mă refer la teoria științifică conform căreia universul nostru a fost creat printr-o explozie gigantică care continuă să se extindă în mod infinit. Într-un fel, acest moment în spațiu și timp este motivul pentru care suntem aici astăzi. Cred că acesta este un lucru la care nu ne gândim adesea, în principal pentru că este greu de procesat pentru creierele noastre, dar viața este ceva incredibil și magic. Suntem alcătuiți din atomi și molecule care ne permit să umblăm pe pământ și să experimentăm viața și dragostea. „Bang! Bang!” de Only Bricks combină o figură de stil cu știința universului, comparând starea de a fi îndrăgostit cu aceasta. Când simți puternice sentimente pentru cineva, pare că toate stelele s-au aliniat literalmente.

„Bang! Bang!” este un sunet incredibil de captivant, influențat de hyper-pop, care cu siguranță te va face să te ridici în picioare și să dansezi. Melodia începe cu o dinamică ușoară care se construiește treptat pe parcursul cântecului, un detaliu genial și subtil care face ca melodia să sune literalmente ca și cum universul se extinde. Solista vocală Anne DiGiovanni își ghidază vocea prin aceleași dinamici, începând ușor și apoi dând viață cu vocea ei incredibil de catifelată și puternică în refrenul melodiei. Refrenul are o ritmicalitate hotărât electro-pop și prezintă sintetizatori cosmici care te duc într-o experiență etereală. Dacă închizi ochii, poți să-ți imaginezi că te afli la un concert rave, unde tot ce poți vedea sunt lasere și lumini stroboscopice care zboară în aer, iar în jurul tău dansează oameni ca și cum nimeni nu i-ar privi. Să spunem doar că producția acestei piese este ieșită din comun.

Only Bricks este un duo indie-pop format din cei doi îndrăgostiți, Anne DiGiovanni și Joseph Lewczak. Inspirându-se din versurile melodiei „Risk It All” a trupei The Vamps, și-au ales numele de trupă – „Pentru tine aș risca tot / Aș prefera să mă prăbușesc, să plâng / decât să nu am dragostea ta / având doar cărămizi care să-mi atenueze căderea „. După căsătoria lor din 2017, Anne și Joseph și-au folosit chimia pentru a-și combina talentele muzicale, iar în 2018 au lansat primul lor EP, intitulat Foundation. De atunci, au mai lansat mai multe single-uri, iar în 2023 au debutat în stil mare cu primul lor single al anului, „Bang! Bang!”. Dacă-ți place această melodie, îți sugerez să asculți și celelalte lor piese recente, „Contact High” și „Smile, It’s Over :)”, care și ele emană energie fantastică și tonuri electro-rock.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți