Recenzie: bare minimum – Wendy Lucas

Recenzie: bare minimum - Wendy Lucas

„bare minimum” de Wendy Lucas trebuie adăugată în playlist-urile tale. Această piesă de R&B pop captează imediat atenția și te atrage. Interpretarea vocală a Wendyei este satisfăcătoare, iar cadența sa este înspăimântătoare. Vocea sa registrată mai adâncă este lină și liniștitoare de ascultat. Scrisul piesei este inteligent și concis; această piesă știe exact ce vrea să fie. Producția este un alt element care trebuie menționat; această producție elegantă și măiastră adaugă o altă dimensiune piesei și povestii sale.

Imediat ce această piesă a început să ruleze, m-am gândit imediat la popularul cântăreț-compozitor Blackbear. Producția și scrierea expertă îmi amintesc de celebrul artist. Înțelesul acestei piese este, din păcate, ușor de identificat pentru mulți ascultători. „bare minimum” povestește despre cineva care pur și simplu nu poate pare să-ți ofere nimic, nici măcar minimul necesar. Nu poți să înțelegi cuvintele care le ies pe gură și îți epuizezi scuzele în minte pentru ei. Decizi că această relație nu va continua decât dacă se pot îmbunătăți.

Wendy Lucas este o tânără artistă portughezo-americană stabilită în Boston. Artista a început să cânte la vârsta fragedă de doar opt ani, consfințindu-și deja dragostea pentru muzică. Lucas menționează că printre inspirațiile sale muzicale se numără H.E.R., Daniel Ceaser și Alicia Keys. Tânăra artistă este autodidactă complet, stăpânind cântatul, compusul și producția, toate pe cont propriu. Ea are un impresionant număr de urmăritori pe TikTok și Instagram, adunând peste 24.000 de urmăritori în total.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți