Recenzie: BATSHIT – Emily Ronna

Recenzie: BATSHIT - Emily Ronna

Photo Credit: Libby Danforth

Uneori putem deveni foarte protectivi față de oamenii pe care îi iubim, până în punctul în care unii ne-ar putea numi nebuni. Noul single al lui Emily Ronna, „BATSHIT”, este o piesă animată care comunică tendințele sălbatice și impulsive care pot ieși la iveală atunci când relațiile tale sunt amenințate. Single-ul este plin de pasiune, încredere, ferocitate și excentricități. Acest imn pop este plin de versuri înălțătoare și dramatice precum „Poți să-i spui că sunt nebună, apărând la casa ei cu o seceră”. Instrumentația dulce și visătoare a single-ului creează un contrast creativ cu versurile neînfrânte și brutale. „BATSHIT” este melodia perfectă pentru a o fredona cu toată puterea, datorită refrenului energic și versurilor distractive. Versurile originale, viziunea creativă și vocea uimitoare a lui Emily Ronna fac din „BATSHIT” o piesă distractivă și atrăgătoare care le reamintește publicului să se ferească de orice persoană care le-ar putea fura inima; niciodată nu știi dacă partenerul lor este nebun irecuperabil.

„BATSHIT” este introdus cu ritmuri sintetizate groovy, însoțite curând de vocile clare și senzuale ale lui Emily Ronna. Refrenul cativant al single-ului este energetic și aprig. Vocea puternică a lui Emily are o gamă impresionantă, coborând la voci melodioase și atingând note accentuate înalte. Single-ul conține voci subtile, tulburătoare, care se potrivesc perfect cu sunetul sintetizat al piesei. Videoclipul oficial al piesei „BATSHIT” a fost lansat pe 25 ianuarie și a depășit deja 22.000 de vizualizări pe YouTube. Videoclipul prezintă imagini cinematografice deosebite, lumini artificiale colorate, filmări în mișcare și cadre cu adâncime de câmp mică. Starea de spirit a videoclipului muzical reflectă cea a piesei, fiind plină de energie, cadre excentrice și distrugere. Emily s-a dedicat rolului, rămânând în caracter și chiar distrugând o chitară.

Din Boston, Emily Ronna este o talentată cântăreață-compozitoare care face furori în scena muzicală pop din Nashville. Emily și-a petrecut prima decadă a călătoriei muzicale în genul punk, dorind să conducă o trupă. După ce a decis să urmeze o carieră solo, a cunoscut un succes masiv. Primul ei single, „Someone Else”, a fost lansat în 2021 și a strâns peste 17.000 de audiențe doar pe Spotify. De atunci, ea a lansat diverse hituri precum „Breathe”, „Bad Excuse” și „Agony”, care au adunat peste 84.000 de audiențe pe Spotify. Emily a lansat primul său EP în 2021, intitulat „Sex & Depression (S.A.D.)”, care include cinci melodii pline de viață și spune că aduc un omagiu muzicii emo din anii 2000, în care a crescut. În 2022, ea a colaborat cu Ericovich și Mordrez pentru a crea hitul lor single, „No One Else”, care a avut succes, adunând peste 120.000 de audiențe pe Spotify. Norocos pentru fanii săi, Emily Ronna va lansa al doilea EP al său, „S.A.D. 2”, o colecție de melodii care este la fel de sexy și deprimentă, pe 17 martie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți