Recenzie: Be The One – Kevin Silvester

Recenzie: Be The One - Kevin Silvester

foto credit: Josh Fahmi

Simțul că persoana pe care o iubești se strecoară printre degetele tale este exprimat visceral și poetic prin „Be The One”. În ultimul single al cântărețului/compozitorului/producătorului Kevin Silvester, însăși melodia sună ca și cum ai cădea prin ea. Colaborarea uimitoare între Silvester și JVCUI combină electro-pop-ul modern cu grimeul clubului. Primul vers învârte în jurul vocii emotive și a imaginilor lirice vii ale lui JVCUI. Synth-urile pulsatile și beat-urile dancepop scufundă scena într-o întunecime tulbure. Când refrenul superb izbucnește, unde de distorsiuni și synth-uri retro se năpustesc ca o mașină futuristică care zboară pe coastă în timpul unei ploi de la miezul nopții. Este la fel de uimitoare pe cât este și intoxicantă. Vocea celor doi cântăreți se împletesc și se contopesc într-un mod frumos în timp ce își împart versurile peste culmea instrumentală. În ultimul refren, JVCUI folosește vocea ei ca un fundal sintetic pentru cântatul lui Kevin Silverster; este o combinație de artificii pirotehnice.

Single-ul juxtapune inteligent imagini vii cu versuri directe și confesionale. JVCUI cântă despre vinovăție și restricții, amintiri înghețate și zâmbete false. Există o confuzie evocatorie și neliniștitoare între resentiment și disperare. Vocea lui Silvester se transformă sintetic în timp ce cerșește: „Nu mă lăsa / Nu vreau să fiu singur niciodată.” Există un sentiment că aceste rugăminți sunt curentul subacvatic fluorescent al izolării destabilizând „Be The One”. Dorința de a te agăța mai strâns este tantalizant acoperită de o melodie ascuțită ca o lamă, vocea lui JVCUI se încolăcește la cuvinte în timp ce cântă „Este egoist din partea mea dacă doar vreau să fiu cea/ceea la care visezi noaptea”. După a fi fost prins în vortexul său, rezultatul este enigmatic și înfricoșător.

Kevin Silvester, cu baza în Melbourne, este un cântăreț/compozitor, producător, multi-instrumentalist și DJ. Călătoria lui pentru a deveni actul electronic impresionant pe care îl este astăzi a început la vârsta de unsprezece ani, când a început să scrie muzică ca pianist și violoncelist instruit în mod clasic. Silvester și-a lansat primul single în 2019, „On Your Mind”. De atunci, a colaborat cu mulți artiști, lansând single-uri în vederea unui album de debut viitor. Albumul, intitulat „Sleepwalker”, are la bază tematică „evadarea, introspecția și doliul”. A acumulat deja peste trei milioane de stream-uri înainte de lansare. „Be The One” a fost lansat alături de un videoclip excelent în care apar Silvester și JVCQUI.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți